speltips_skribent

Speltips Wales – Tjeckien 30/3: Båda lagen går för segern

Det gäller att sluta först i gruppen om man har planer på att spela VM i Qatar 2022, vi räknar därför med att få se två lag som går för det här på tisdag.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Dem flesta är säkerligen införstådda i hur VM-kvalet fungerar, förstaplatsen betyder att man är klara för VM samt andraplatsen, playoff till VM. Sådana är förutsättningarna och med tanke på att Belgien finns med i det här gruppspelet, så får högst troligt Wales och Tjeckien sikta in sig på en andraplats. 

Det betyder dock inte att man inte kommer att gå för det, för varken Wales del eller Tjeckiens, det bästa är självklart att vinna gruppen och vi räknar därför med att båda landslagen går för det – hela vägen.

Därför vore onekligen ett kryss på tisdag ett misslyckande för både Tjeckien och Wales, främst eftersom att Tjeckien fick med sig en pinne mot Belgien här om dagen, och det resultatet ökade per automatik deras chans att nå direktplatsen. Tjeckien ser dessutom bara bättre och bättre ut för varje månad som passerar, för det måste man trots allt konstatera, att de fått fram ett riktigt fint landslag på kort tid. En storseger över Estland, samt kryss över Belgien är deras facit så här långt och nu ställer de onekligen in siktet på en trepoängare här i Wales på tisdag. Det tror vi resulterar i en trevlig tillställning.

Mål åt båda håll?

Wales genomförde en fin match mot Belgien och tog även ledningen i Bryssel i öppningsrundan, men sen bestämde sig Belgien för att växla upp och det innebar att man till slut också vann matchen med 3-1. Men vi tyckte Wales insats i den matchen var väldigt positiv, det var ett kvitto på att landslaget håller en bra kvalité men även en bekräftelse på att det här gänget kommer att vara med och slåss för en andraplats i den här gruppen.

Därför är det en vidöppen match vi har framför oss här på tisdag, vi förväntar oss att se två lag som tar för sig här i Wales och båda lagen har en minst sagt skicklig offensiv, det är en sak som är säker. Tjeckien har redan mäktat med sju mål två omgångar in, självförtroendet är därför på topp och man tror på ett avancemang, det är vi helt övertygade om.

Därför räknar vi med att få se mål åt båda håll i den här matchen, inget lag lär vara nöjda med krysset och det får oss att klicka in BLGM – Ja, till fina 1.97 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet – och 100 SEK i välkomstbonus får ni här! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.97
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: