speltips_skribent

Speltips Montenegro – Norge 30/3: Måstematch för Solbakken

Det är bara tre poäng som gäller här för Norges del, annars kan man glömma både första- och andraplatsen.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Norge inledde VM-kvalet precis som förväntat, genom att besegra Gibraltar tryggt på bortaplan men följde upp det resultatet genom att förlora stort mot Turkiet på hemmaplan. Förlusten var möjligtvis väntad, men vi hade inte alls räknat med att Turkiet skulle vara så överlägsna, trots att de faktiskt gjorde fyra på Nederländerna i premiären. 3-0 föll alltså Norge med till slut, och det betyder som bekant bara en sak, tre pinnar är ett måste mot Montenegro på tisdag.

För det är så det fungerar i detta VM-kvalet, det är bara 10 matcher det handlar om och ska man lira VM i Qatar 2022, så gäller det i princip att vinna 8 av 10 matcher. Andraplatsen är också ett alternativ men då gäller samma sak för Norge, att vinna på tisdag, annars har väldigt svårt att se att man ska hinna ikapp Nederländerna och Turkiet.

Därför räknar vi med att Norge växlar upp här i Podgorica, och vi förväntar oss exempelvis att se mer av en sådan som Håland, som ännu inte gjort ett mål i det här kvalet, men även Ödegaard, det är onekligen dags för dessa två lirare att steppa fram nu – och det måste ske nu, på tisdag.

Norge är bättre

Nu är det förvisso så att vi finner just Montenegro på en förstaplats i den här gruppen men det finns också en anledning till detta, Montenegro har ställts mot Lettland och Gibraltar. Relevant att dessutom lyfta fram är att Montenegro upplevde stora problem mot Lettland, det krävdes ett sent mål av Jovetic för att segern skulle bli ett faktum i Riga, det säger egentligen allt om var Montenegro står i dagsläget.

Montenegro är inte direkt ett bra landslag, för det måste faktiskt sägas. Tittar vi exempelvis närmre på hur dem presterade i det senaste EM-kvalet, så kan vi konstatera att det här gänget slutade sist i grupp A, efter landslag som Bulgarien och Kosovo. De vann dessutom inte en enda match i den gruppen, och det är ett tydligt kvitto på vilken nivå det här landslaget håller.

Det är därför bara en vinst som gäller här för Norges del, allt annat vore ett stort, stort misslyckande för Solbakken och Norge, det hade dessutom varit slutet på drömmen om spel i VM. Men vi är alltså övertygade om att Norge har det i sig, att de åtminstone är med och utmanar om andraplatsen – därför klickar vi också in Norge som vinnare här.

Den raka tvåan klickas in till godkända 1.75 gånger insatsen hos spelbolaget Betfair. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.75
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: