speltips_skribent

Speltips Valencia – Getafe 13/8: Premiäromgång i La Liga

La Liga är tillbaka tidigare än vanligtvis och det är bara att tacka för underhållningen. Först ut är Valencia och Getafe som ställs mot varandra på Mestalla. Speltipset står vi för.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO!

Twitter Facebook

Både Valencia och Getafe stod för katastrofala säsonger i fjol och är ute efter revansch under säsongen 21/22, en 13:e respektive 15:e placering är alldeles för dåligt och speciellt för en klubb av Valencias kaliber. De har som bekant haft det kämpigt under dem senaste åren och det gäller att hitta tillbaka till toppen, för deras egna skull men även för La Ligas.

För det är inte direkt en nyhet att La Liga lider just nu, Messi out är ytterligare en smäll och därför är ligan även beroende av att Valencia tar kliv och hittar tillbaka till det Valencia var en gång i tiden. Det gäller dock att vara realistiska, Valencia har inte alls varit aktiva på transfermarknaden och personerna som styr klubben har allt annat än visat intresse av att få tillbaka Valencia till den absoluta toppen. Därför vore det inte alls överraskande om Valencia fortsätter på det inslagna spåret framöver, att de fortsatt har det kämpigt och slutar någonstans i mitten av tabellen.

Getafes tabellplacering från i fjol är däremot mer förståelig, eller snarare accepterad, Getafe är som bekant inte en förening av Valencias storlek och har snarare överraskat under dem senaste åren. Det Bordalas åstadkom är nästintill unikt och vi kan inte förvänta oss att de ska upprepa samma resultat år efter år.

Getafe har dock vänt blad nu och det är alltså inte längre Bordalas som styr det här skeppet, utan Michel. Michel kommer närmst från att ha tränat Club Universidad Nacional i Mexiko men är ett etablerat och känt namn här i Spanien, och speciellt i Madrid. Michel representerade Real Madrid under 14 långa år och har även tidigare tränat Getafe – även lag som Sevilla, Marseille och Malaga. Det ska därför bli superintressant att se vad Michel kan lyckas åstadkomma i Madrid den här säsongen.

Speltips från La Liga

Alla som följt La Liga och mer exakt Getafe under dem senaste åren är väl medvetna om hur Bordalas satte sin prägel på det här laget, ett aggressivt lag som till stor del bara fokuserade på defensiven, och ett lag som i princip alltid lämnade från sig bollinnehavet. Men nu är det alltså Michel som bestämmer, och hans stil skiljer sig en aning från Bordalas, men han konstaterar samtidigt direkt att ingenting kommer att förändras på en dag. Getafe har i princip exakt samma trupp den här säsongen som i fjol och därför är det små förändringar som kommer att göras med tiden. Vi utgår därför från att vi, inledningsvis får se ett liknande Getafe som under fjolårets säsong. Ett defensivt Getafe, speciellt på bortaplan.

Och med det sagt så tycker vi därför värdet är superintressant på det mittersta tecknet på 1×2-marknaden, ett defensivt Getafe i en premiäromgång talar för en jämn drabbning, men även det faktum att Valencia inte förstärkt laget gör detta. Valencia har inte plockat in ett enda offensivt namn, utan bara blivit av med ett, Kevin Gameiro, vi räknar därför inte med att få se ett Valencia som lyser i den här premiären.

Vi får fina 3.15 gånger degen för krysset hos spelbolaget Casumo och det är värt en slant. Missa inte att Casumo ger alla nya kunder 100 SEK i freebet – lycka till! ↓

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Unibet ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Unibet – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: X
Odds: 3.15
Bolag: Casumo (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: