speltips_skribent

Speltips Brentford – Arsenal 13/8: Premier League är tillbaka

Arsenal öppnar den nya säsongen borta mot Brentford och är långt från självklara att vinna – poängtapp direkt?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Premier League är äntligen tillbaka med en ny upplaga och trots att man alltid, så här på förhand påstår att det känns mer spännande än på länge så kommer vi inte från att toppstriden är mer öppen än under tidigare år. Chelsea är en anledning till detta men även Solskjaers United som under dem senaste åren byggt upp en hög lägstanivå, kan de utmana Manchester City och Liverpool om ligaguldet? Det tror vi.

Ett lag som däremot i vår värld inte har den möjligheten är Arsenal, de har möjligtvis tagit kliv under Arteta men det går samtidigt väldigt långsamt och det är bara att konstatera att de trampar vatten. Åtminstone fram till nu. Sen huruvida man tar det där stora klivet i år eller nästa, eller inte alls så är det exakt så det i alla fall sett ut fram till den här torsdagen, inför premiären.

Vi välkomnar samtidigt Brentford till Premier League efter en fin säsong i Championship, ÄNTLIGEN! är säkerligen känslan hos dem flesta anhängare där ute och nu är det onekligen upp till bevis. Lyckas man hålla sig kvar under den första säsongen eller blir det urtåg direkt? Det är givetvis svårt att svara på men förutsättningarna finns för att genomföra en stark första säsong, strukturen finns där och därför blir starten onekligen viktig för deras del. Sen vilka tre lag som faktiskt ryker i slutändan, Burnley, Brighton, Watford eller Brentford är som sagt alltid svårt att svara på.

Speltips inför Premier League

Är det en sak vi har fått lära oss under dem senaste åren så är det att Arsenal är allt annat än pålitliga, oavsett om det har varit Arsenal under Arteta, Ljungberg eller Emery. Och exakt den känslan kliver vi alltså in i säsongen 21/22 med. Just den här typen av matcher, mot den här typen av motstånd – i början på säsongen – har Arsenal snarare tappat poäng i, än vunnit och därför kommer vi heller inte att investera i en Arsenal-vinst under premiäromgången.

Istället tycker vi alltså målen är spännande. Arsenals defensiv har som bekant haft stora problem under dem senaste åren, förvisso var fjolåret ett steg i rätt riktning men här finns fortsatt frågetecken i vår värld. Ben White har plockats in men det återstår att se ifall engelsmannen får saker och ting på plats direkt, en sak är i alla fall säker; det har inte sett bra ut för defensiven under försäsongen – Arsenal har förlorat tre av fyra matcher och släppt in sju mål (noll segrar).

Därför bör även Brentford ha en god chans i en premiär tycker vi, de lär vara taggade till tårna och gör sin första match i den högstadivisionen här i England sedan 1947. Den allra första i Premier League alltså. Och därför tror vi även de får hål på Arsenal här på Brentford Community Stadium på fredag, minst en balja ska man kunna mäkta med mot ett Arsenal som känns allt annat än stabila. 

Speltipset från Brentford blir därför BLGM – Ja, till godkända 1.76 gånger insatsen hos spelbolaget SpeedyBet. Har ni ännu inte ett konto hos dem? Ja då kan ni plocka hem en bonus på 100 SEK precis här nedanför. Lycka till! ↓

RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.76
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: