speltips tipsmedoss oscar

Speltips Tottenham – Manchester City 15/8: Tungviktsmöte i premiärrundan

Speltips, odds och allt inför söndagens möte mellan Tottenham och Manchester City den 15 augusti. Matchstart: 17:30.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS EXPEKT!

Twitter Facebook

Första stormötet för året! Manchester City gästar nordöstra London för säsongens första ”stormöte”. City har haft en aktiv sommar där de slått till med ett nytt transferrekord för Premier Leauge när de öppnade plånboken för Jack Grealish. Dessutom ryktas det att Tottenhams anfallare Harry Kane har väckt intresse hos de blåa i Manchester. Huruvida detta stämmer kommer vara en följeton som kommer vara aktuellt i diverse medier fram tills transferfönstrets sista dag. 

Just dessa följetoner kring Tottenhams viktigaste spelare tror vi skapar oro runt om kring klubben och kan eventuellt speglas i deras prestation på planen. Detta medan regerande mästarna har som vanligt en stjärnspäckad trupp som bara blivit starkare under sommaren och inte har tappat några nyckelspelare utan mer blivit av med spelare som exempelvis Aguero, som hade gjort sitt i de Ljusblåa.

Samtidigt har inte Tottenham gjort något ögon öppnande under sommaren kring spelartruppen utan främst på tränarbänken. Wolves gamla tränare Nuno Espirito Santo har gjort entre efter att Mourinho fick sparken och tillfällige tränaren Ryan Mason höll tränarstolen varm fram tills de kunde hitta en permanent ersättare. 

Speltips från Premier League

Ingenting talar för att City skall ha ett sämre år än förra året då de la beslag på Premier Leauge titeln. Samtidigt som förra årets sjua Tottenham inte har gjort något särskilt som talar för att de skall ha en mycket bättre säsong än förra året. 

Vi tror detta blir en match som City kommer behöva visa att de fortfarande är hungriga eftersom de närmaste konkurenterna har rustat upp under sommaren och allt talar för att det kommer vara jämnt uppe i toppen av Premier Leauge och ingen tolv poäng vinst som föregående år. Därför tror vi att Manchester City kommer att sätta tonen för säsongen direkt med en offensiv som vill visa att de kommer vara lika vassa som föregående år. 

Speltipset från Tottenham Hotspur Stadium blir därför Manchester City (-1 asian handicap) och klickas in till fina 2.12 gånger insatsen hos spelbolaget Expekt. Har ni ännu inte ett konto hos dem? Då får ni 100 SEK i bonus av dem via länken nedanför. Lycka till! ↓

RYGGA DITT SPEL HOS EXPEKT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf

Registrera dig hos Paf och få 99 free spins – utan omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 asian handicap)
Odds: 2.12
Bolag: Expekt (100 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: