speltips_skribent

Speltips Deportivo Alaves – Real Madrid 14/8: Bra läge för Alaves

Oklar status på Ancelottis Real Madrid inför premiären på Estadio de Mendizorrotza – Alaves entrar tillställningen med förhoppningen om att plocka poäng.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS MR GREEN!

Twitter Facebook

Det finns många frågetecken hos detta Real Madrid inför den nya säsongen i Spanien, Sergio Ramos out är ett av dem och det som sticker ut mest, och då har dessutom Varane lämnat, samtidigt som Marcelo bara blir sämre och sämre – brassen har sett riktigt svag ut under försäsongen. Addera därtill att Hazard inleder säsongen med att vara ett osäkert kort inför premiären, inte alls optimalt för Ancelotti som behöver få igång belgaren.

Bale är dock tillbaka och är den som såg piggast ut i träningsmatchen mot AC Milan senast, ironiskt nog. Men det är som bekant fortfarande en klasspelare om allt stämmer för honom och han kommer att även att bli en nyckel för offensiven ifall Hazard fortsätter att missa matcher. Benzema är ett frågetecken inför lördagen, samtidigt som Kroos, Mendy, Carvajal, Odriozola och Ceballos är placerade i sjukstugan.

Status på Real Madrid inför premiären i nästan ett snitt alltså, långt från 100-procentiga är man och därför råder det inga som helst tvivel om att Deportivo Alaves entrar lördagens möte med siktet inställt på poäng här på hemmaplan. De lär se sin stora chans och att fälla Real Madrid i en premiär vore onekligen en drömstart för Alaves som hade det kämpigt i fjol. Dessutom väntar nykomlingen Mallorca i nästa omgång, en pinne mot Real Madrid och en vinst mot Mallorca kan direkt vara skillnaden på en positiv och negativ säsong för deras del. Därför räknar vi med att hemmalaget tar för sig på lördagskvällen.

Mål åt båda håll?

Att status är oklar på Real Madrid inför premiären har vi slagit fast, Alaba in är såklart betryggande men i princip den enda positiva nyheten kring Real inför säsongen. Det kan därför ta lite tid innan man får samtliga pusselbitar på plats och speciellt i försvaret där Vazquez – Nacho/Militao – Alaba – Marcelo förväntas ställa upp i en fyrbackslinje på lördag, en oprövad linje och inte direkt en mur i vår värld. Att det blir ett baklängesmål direkt i premiären vore därför inte alls överraskande. 

Därför tycker vi målmarknaden är superintressant här och mer exakt BLGM – Ja. Det är alltså bättre värde på att båda lagen inte gör mål i den här matchen än tvärtom. Och det måste utnyttjas i och med omständigheterna som råder inför premiären. Visst var Alaves en stor besvikelse i fjol, men man har fortsatt Joselu och Perez i offensiven och det är två lirare som helt klart kan orsaka problem för Real. Guidetti lär dessutom få minuter här då Deyverson lämnat klubben.

BLGM – Ja klickas in till fina 1.90 gånger degen hos spelbolaget Mr Green och har ni ännu inte ett konto hos dem, så skapa ett här och hämta hem ett freebet på 100 SEK. 

RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.90
Bolag: Mr Green (100 kr freebet)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: