speltips_skribent

Speltips Southampton – Leicester 30/4: Oddset måste testas

Vinst på fredagskvällen och Champions League-platsen är så gott som säkrad för Leicester – en ordentlig morot för spelarna.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Vi entrar omgång 34 i Premier League under fredagskvällen och det börjar onekligen dra ihop sig på dem brittiska öarna. Det kommer att bli ett par spännande rundor framöver och vi konstaterar direkt att det är drömläge för Leicester när de ställs mot ett Southampton som onekligen ser ut att ha checkat ut.

För samtidigt som Leicester jagar en Champions League-plats har Southampton inte allt för mycket att spela för, förvisso kan de fortfarande, i teorin falla ur Premier League men vi har samtidigt väldigt svårt att se att Fulham ska jaga ikapp en niopoängsledning i den formen de är i, de har inte vunnit en match på länge och lär därför inte säkra fyra segrar på dem fem sista omgångarna, samtidigt som Southampton förlorar samtliga matcher.

Därför talar motivationsfaktorn helt klart för gästerna i den här matchen, Leciester har West Ham sju poäng bakom sig, och Liverpool åtta, och även fastän det avståndet också är stort, så är det minst sagt skickliga lag som jagar, därför lär Leicester, som även har en final i FA Cupen att fokusera på, säkra det hela så tidigt som möjligt. Och det gör man genom att först besegra Southampton på fredag.

Fint värde på Leicester

Det såg lite skakigt ut i Leciester-lägret för ett par veckor sedan när de noterades för två raka förluster här i Premier League, men sedan dess har man tagit sig i kragen och sett till att vinna två raka matcher, en 3-0-seger över West Bromwich samt så vände Leciester senast på ett 0-1-underläge till seger mot Crystal Palace, och det är just dessa två insatser man tar med sig in i fredagens möte. Man entrar därför mötet boostade.

Och framöver väntar alltså just Southampton och sedan Newcastle för Leicester, två generösa motstånd och vinner man båda matcherna, så kan man sedan slappna av och förbereda sig inför FA Cup-finalen mot Chelsea. Den verkligheten vill Leicester infinna sig efter den 7 maj, och därför räknar vi med att man växlar upp på fredag och besegrar ett formsvagt Southampton – ett Southampton som kliver in här med tre raka förluster.

Den raka tvåan blir därför vårt speltips härifrån, den klickas in till finfina 2.04 gånger insatsen hos spelbolaget SpeedyBet. 0-1/2?

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.04
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: