speltips_skribent

Speltips Celta Vigo – Levante 30/4: Målspel från La Liga

Levante ser ut att ha checkat ut ur säsongen 20/21, bäddar för mål i Vigo på fredagskvällen.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Levante ska ha all cred för säsongen 20/21 och har sett till sina förutsättningar gjort det fantastiskt bra i La Liga, egentligen under samtliga fyra år man lirat i högstaserien. De började med att etablera sig ovanför nedflyttningsstrecket, för att sedan ta sig upp och sluta bland dem 10 främsta i fjol, för att nu vara med och slåss om exakt samma plats. Det är imponerande och ett kvitto på att Levante är en välfungerande fotbollsklubb.

Men ibland så tar alltså energin och motivationen slut efter en lång säsong, och det är just där Levante uppenbarligen infinner sig nu. Det hela började med en 5-1-förlust mot Villarreal på hemmaplan, man ställdes sedan mot ytterligare ett tufft motstånd i Sevilla, och förlorade. Och här närmst blev ytterligare ett nederlag ett faktum, då mot bottenlaget Elche. Tre raka torsk alltså, i ett skede där det bara återstår fem omgångar att spela för samtidigt som Levante alltså inte har något att spela för, det bäddar för en hemmaseger på fredagskvällen.

Celta Vigo infinner sig dock lite i samma situationen, inte formmässigt men sett till tabellen, och det faktum att man heller inte har något att spela för. Resan upp till en Europa-plats är alldeles för långt borta, det är även avståndet till ner till Elche & Co, vilket får oss att tro på en trevlig tillställning här i Vigo under fredagskvällen. Vi har trots allt fått se dessa tendenser hos båda lagen under dem senaste veckorna – inte allt för stort fokus på defensiven.

Överspelet intressant

Celta Vigo har i fem av sina sex senaste matcher passerat över 2.5-linan, även har man gjort just detta i majoriteten av sina fotbollsmatcher under säsongen 20/21, för faktum är att man nästintill snittar 3.00 mål per spelad match i La Liga den här säsongen. Och det är absolut ingen tillfällighet, utan Coudet – som styr rodret här i Celta – är en man som ofta applicerar en tokoffensiv i sina lag, och det är just exakt det han har gjort i Celta Vigo sedan han tog över i november månad. Argentinaren ställer i princip alltid bara fram en defensiv mittfältare, resterande, från mittfält och upp tänker bara; mål.

Och därför har vi en känsla av att även fredagens möte bjuder på ett par mål, Levante har som sagt inget att förlora, utan lär lira en fotboll som är betydligt mindre cynisk, det talar för mål åt båda håll i den här matchen, och därför är också överspelet intressant här.

Just mötet mellan Celta och Levante har dessutom resulterat i tre mål eller fler, i sju av lagens nio senaste matcher. Det får oss klicka in just det spelet; över 2.5 mål i matchen, till godkända 1.76 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet. Missa inte deras välkomstbonus! ↓ 

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.76
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: