speltips_skribent

Speltips Schalke 04 – Dortmund 20/2: Målglatt i Gelsenkirchen?

Allting talar för mål när Schalke 04 och Borussia Dortmund infinner sig på en fotbollsplan – inga undantag på lördag!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Misären ser ut att fortsätta för Schalke 04 även under våren, och även under Gross som tog över som tränare efter Baum i december månad. Så oavsett man vid rodret så ser det alltså inte ut att finnas några lösningar på Schalkes problem längre och möjligtvis är det nu bäst att bara åka ur Bundesliga, och börjar om igen näst säsong.

För det är onekligen sällan man skådat ett gäng som så tydligt varit på väg ur en division, Schalke 04 står alltså fortfarande på blott 1(!) seger, 21 omgångar in i seriespelet, samtidigt som man alltså har förlorat hela 14 matcher. Addera därtill en målskillnad som lyder; 14-52. Otroligt, minst sagt.

Så när vi nu kliver in i omgång 22 så har Schalke alltså hela 10 poäng upp till säker mark, ett motstånd Borussia Dortmund bör städa av relativt enkelt? Dortmund har förvisso haft sina egna problem under dem senaste veckorna men riktigt så illa som läget ser ut hos Schalke, ser läget inte ut hos Dortmund. De studsade dessutom tillbaka i samband med Champions League i veckan, en insats som säkerligen ger dem extra energi till lördagens fight.

Målglatt!

Det finns som väntat inte direkt något värde på 1×2-marknaden här, utan det är ganska klart att spelbolagen, precis som vi andra, satt stämpeln “slagpåse” på Schalke 04. Därför kommer vi istället att investera i målen här i Gelsenkirchen.

Precis som vi nämnde så är Schalkes siffror katastrofala, de släpper i snitt in fler än två baljor per match och när Dortmund nu hamnade rätt i veckan och hängde dit tre kassar mot ett defensivt starkt Sevilla, ja då är det bara utgå ifrån att de gör minst två tre här också. Men! Vi höjer samtidigt ett litet varningsfinger för Dortmund defensiv, Schalke kan mycket väl sitta dit en balja de också, i och med att Dortmund faktiskt läckt in bakåt under dem senaste veckorna. De har dessutom 31 insläppta på 21 spelade omgångar, det talar för mål åt alla håll.

Vi kommer därför att klicka in Över 3.0 mål i matchen – insatsen tillbaka vid exakt tre mål – till godkända 1.70 gånger insatsen hos spelbolaget CampoBet. 1-3? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Över 3.0 mål i matchen
Odds: 1.70
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: