speltips_skribent

Speltips Real Valladolid – Real Madrid 20/2: Stora svårigheter

Real Valladolid vann årets första match under 2021 men har inte vunnit sedan dess, det var den 2 januari. Räcker inte till här.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Det är fortsatt ett ganska så prekärt skadeläge hos marängerna där listan av skadade spelare består av Ramos, Carvajal, Hazard, Valverde, Rodrygo, Odriozola, Militao och Marcelo, men Real Madrid har visat styrka under den här perioden, och trots skadorna, noterats för tre raka segrar här i ligaspelet.

Men det är även väntade resultat som Real målat upp här, för vi kommer inte ifrån att Zidane, trots alla skador kan ställa fram en riktigt stark elva. Nacho är som bekant väldigt pålitlig och är mer än en bra ersättare till Ramos, Vazquez kliver in på högerbackspositionen och är numer van vid att spela där. Sen är det som bekant en ganska så ordinarie elva längre fram med Kroos, Modric och Casemiro på mittfältet, samtidigt som Benzema, Asensio och Vinicius sköter offensiven.

Därför ska vi inte dra allt för stora slutsatser av Reals skador, speciellt inte när det gäller en enstaka match mot ett motstånd av Real Valladolids kaliber. Tongångarna är trots allt positiva, och så skiljer det även ett par nivåer här mellan lagen. Så är det.

Klasskillnad

Real Valladolid har haft en tuff säsong i La Liga så här långt, 23 omgångar in i seriespelet. Och den främsta anledningen till detta är att defensiven faktiskt blivit sämre över dem senaste åren, och just defensiven har varit den stora anledningen till att Valladolid säkrat sina kontrakt här i La Liga.

Tittar vi närmre på deras siffror idag, så är det inte direkt så att man läcker in bakåt, men man släpper fortsatt in alldeles för mycket mål, mer exakt har man noterats för 34 baklängesmål, och viktigt att lyfta fram här är, att Valladolid inte direkt är kända för sin offensiv. Den lagdelen är väldigt tunn, något det redan pratades om inför säsongen 20/21.

Addera därtill att Valladolid även de lider av ett flertal skador, Hervias, Sanchez, Garcia, Plano, Jawad El Yamiq och Maranhao missar alltså spel på lördag, och Olaza är avstängd. Inte alls optimalt för en klubb som infinner sig under nedflyttningsstrecket.

Och med det sagt så klickar vi in Real Madrid (-1 asian handicap) till finfina 1.83 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet! Välkomstbonus, utan omsättningskrav precis här nedanför! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 aisan handicap)
Odds: 1.83
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: