speltips tipsmedoss kamil

Speltips Sassuolo – Napoli 1/12: Odds från Serie A

Napoli agerar ensam serieledare efter krossen av Lazio i söndags – vinner på nytt på onsdag?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Osimhen out skapade oro i Napoli-lägret men Mertens visade tydligt att man inte har något som helst att oroa sig för så länge han lirar, visst är Osimhen en otroligt bra spelare och han kommer såklart att saknas i detta Napoli framöver, det går absolut inte att påstå annat men wow, vilken jäkla insats av Mertens och hela Napoli helgen. Utan just Osimhen. 4-0 mot Lazio och det var aldrig något snack om saken utan Sarri fick smaka på sin egna medicin och lämna Neapel med noll pinnar.

Och vi ska absolut inte underskatta vikten av att studsa tillbaka direkt efter en förlust i en toppmatch. Napoli föll som bekant mot Inter med 3-2 på San Siro i omgången innan men visade tydligt att man inte har några större problem med att agera tabelletta, utan den pressen hanterade man väl inför- och under mötet mot Lazio. 

Därför finns det alla anledningar att tro på en ny seger för Napoli på onsdag, de har varit otroligt fina under säsongens gång och även fastän avståndet ner till Milan bara stavas tre poäng, så är skillnaden större än så i vår värld. Milan har fått med sig mer poäng än vad de skulle ha haft men annorlunda är det med Napoli som varit väldigt, väldigt bra – de har förtjänat varje pinne.

Tuff bortamatch men de vinner

Sassuolo är allt annat än en enkel uppgift här på Mapei Stadium och då kommer de dessutom närmst från en vinst över Milan på San Siro vilket bara boostar de ytterligare inför den här matchen. De besegrade även Juventus för ett par veckor sedan, även det på bortaplan och det bekräftar bara att man är att räkna med även den här säsongen, utan De Zerbi.

Vi tycker dock samtidigt Sassuolos poängskörd är relevant att lyfta inför onsdagens möte, för trots fina insatser så är de oerhört ojämna och placerar sig först på en 12:e plats i tabellen med blott 5 vinster på 14 spelade omgångar. Defensiven är ett stort problem för deras del då de bara hållit nollan intakt i 2 av 14 matcher, de kom dessutom i början på säsongen vilket innebär att Sassuolo har släppt in minst ett mål, i 8 raka matcher.

Just defensiven tror vi därför kan ställa till det för Sassuolo på onsdag, Napoli skonar som bekant ingen utan kör bara på och det tror vi i slutändan fäller avgörandet för utfallet. Napoli är bättre, trivs bra på bortaplan och är inne i en fantastisk period, det och det faktum att Spalletti kan ställa fram exakt samma elva här på onsdag som mot Lazio får oss att investera i gästerna. Vi klickar in Napoli som vinnare till fina 1.85 gånger insatsen hos spelbolaget 888sport. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.85
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: