speltips_skribent

Speltips Roma – Udinese 14/2: Rakt spel från Stadio Olimpico

Roma är ute efter att studsa tillbaka efter det klara nederlaget mot Juventus senast – bra läge här när Udinese tittar förbi.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS MR GREEN!

Twitter Facebook

Att Juventus skulle visa sig vara steget större än Roma på Allianz Stadium hade säkerligen dem flesta räknat med på förhand, Roma är uppenbarligen inte tillräckligt bra för att kunna mäta sig med dem allra bästa i den här serien, det har trots allt bekräftats vid ett flertal tillfällen den här säsongen.

För faktum är att Roma inte gått segrande ur en enda toppmatch i årets upplaga av Serie A, de har misslyckats med att besegra Milan, Inter, Juve, Napoli, Lazio och Atalanta, och det tycker vi är en tydlig bekräftelse på var Roma står i dagsläget.

Men bortser vi just från toppfighterna så har Roma trots allt gjort det riktigt bra, de placerar sig på en fjärdeplats i tabellen av en anledning och vi imponeras alltså av det faktum, att man tydligt inte räcker till för att utmana om guldet, men man ser till att vinna i princip alla enklare fighter. Därför är de där uppe i tabellen. Och därför säger känslan att Roma även vinner på lördag, det är trots allt ett motstånd från den kategorin som Roma trivs som allra bäst mot.

Siffrorna talar sitt tydliga språk

Väljer vi att bortse från Romas resultat mot topplagen här under dem senaste veckorna, så kan vi konstatera att de vunnit sju raka matcher, då räknar vi alltså inte med krysset mot Inter och förlusterna mot Lazio och Juve. De ser uppenbarligen till att göra jobbet mot lag som Hellas Verona, Spezia, Crotone och Sampdoria. Och det i sig är en ordentlig styrka. En styrka som ändå talar för att Roma möjligtvis kan knipa den där fjärdeplatsen.

Vi räknar därför med att Roma studsar tillbaka på söndag. Udinese infinner sig trots allt först på en 12:e plats i tabellen och har 16 poäng färre än Roma, det tycker vi säger allt om skillnaden här.

Nu är förvisso Udinese inne i en fin period och är alltså besegrade i fyra raka omgångar, då har man dessutom bland annat ställts mot Inter och Atalanta, men i båda dem matcherna agerade man hemmalag. Här på bortaplan har Udinese bara vunnit en match sedan i mitten på december månad, och den segern inkasserade man dessutom mot Spezia.

Vi kommer därför att klicka in Roma som vinnare i matchen här, och gör detta till fina 1.70 gånger insatsen hos spelbolaget Mr Green. 2-0? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.70
Bolag: Mr Green (100 kr freebet)
Spelstopp: 12:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: