speltips_skribent

Speltips Getafe – Real Sociedad 14/2: Odds tips till 2.04x

Speltips, odds och allt inför mötet mellan Getafe och Real Sociedad den 14 februari. Matchstart: 14:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

La Liga bjuder till i form av fyra matcher under söndagen där Getafe och Real Sociedad är först ut, i jakten på en trepoängare. För det är onekligen känslan här så här på förhand, att både Getafe och Real Sociedad har siktet inställt på en trea här.

För vi kommer inte ifrån att både Getafe och Real Sociedad behöver börja vinna fotbollsmatcher, de förstnämnda har som bekant haft en jobbig säsong så här långt, och placerar sig först på en 13:e plats i tabellen med blott 6 segrar på kontot, 22 omgångar in i seriespelet. Det är inte det Getafe vi minns från i fjol, eller året innan det, defensiven är inte alls lika självklar, samtidigt som alltså offensiven är La Ligas svagaste – Getafe har bara gjort 17 mål den här säsongen.

Real Sociedad noterades samtidigt för en efterlängtad seger senast, när de besegrade Cadiz med hela 4-1. Ett väldigt fint resultat förvisso, men även Real Sociedads första seger här i ligaspelet sedan den 31 december. Och det såg inte direkt bättre ut innan det, utan faktum är att Real Sociedad bara vunnit två matcher här i La Liga sedan i november månad. Alltså har man noterats för 10 poängtapp på dem 12 senaste omgångarna.

Getafe är sämre, trots allt

Är vi tvungna att välja sida i söndagens möte, vilket vi även har bestämt oss för att göra så landar vi ändå in i att Real Sociedad är det bättre laget här. Först och främst så trivs faktiskt Real Sociedad bra på bortaplan, de är ligans femte starkaste lag sett till siffrorna här och har ändå plockat fem segrar. 

Vi tror dessutom trean från den senaste ligaomgången kommer att få fart på Real Sociedad, alla vi som följt La Liga närmre är väl medvetna om att Sociedad lidit väldigt mycket av alla skador, men nu ser skadeläget betydligt bättre ut. Vi fick bland annat se Illarramendi lira från start senast, Oyarzabal är helt återställd och fortsätter att göra mål, samtidigt som David Silva äntligen är tillbaka – han gjorde 27 minuter mot Cadiz senast. Utöver allt detta så ser Isak bättre ut än någonsin, så det finns trots allt mycket som talar för att Real Sociedad vinner på söndag.

Med det sagt så väljer vi att klicka in Real Sociedad som vinnare i matchen och gör detta till finfina 2.04 gånger insatsen hos spelbolaget No Account Bet – ett odds som bara måste testas i och med status på Getafe.

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.04
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 14:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: