speltips_skribent

Speltips Roma – Inter 10/1: Klassisk fight på Stadio Olimpico

Bara tre poäng skiljer Roma och Inter åt i tabellen när vi kliver in i omgång 17 – mycket spännande möte!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Tabelltrean AS Roma vs tabelltvåan Inter, Serie A bjuder onekligen till under söndagen där tre oerhört viktiga poäng står på spel. En riktig sexpoängsmatch här i Rom, och matchen går alltså redan av stapeln vid 12:30. Missa inte det.

Roma kliver in i söndagens möte som seriens starkaste lag på hemmaplan, man har en otrolig resultatrad här på Stadio Olimpico och därför finns alla anledningar att tro på att Roma tar för sig i den här matchen. De har vunnit sex av åtta matcher här samtidigt som de alltså är obesegrade – och har målskillnaden 19-7 dessutom.

Inter får därför se upp här på söndag, de var som bekant inne i en otrolig period inför veckans match mot Sampdoria, men föll väl i Genua med 2-1 – deras första förlust här i Serie A sedan den 17 oktober.

Den fina sviten fick sig alltså ett abrupt slut, och nu väntar direkt en ny tuff prövning och det vore onekligen förödande med ytterligare ett nederlag, då är Roma på samma antal poäng, och AC Milan kan dra iväg – som lirar mot Torino redan under lördagskvällen. Även Juve kan komma att landa in på lika många poäng som Inter ifall de vinner sin hängmatch. Därför är det onekligen en viktig match det här – för båda lagen.

Vi väljer sida

Vi förväntar oss att se Lukaku tillbaka i en startelva vilket uppenbarligen också är en nyckel för detta Inter, Sanchez var en besvikelse senast och något säger oss att chilenaren – efter straffmissen mot Sampdoria – kommer att få det tufft med att jobba tillbaka en plats i startelvan. Lukaku och Martinez lär köra här på söndag.

Det är helt klart ett Inter med mer kraft i offensiven vi därför kommer att få se här, men trots detta så kommer vi att välja Romas sida på söndag. Deras siffror här på hemmaplan är minst sagt övertygande och självförtroendet är på topp, de jagar dessutom en fjärde raka seger i seriespelet.

Vi räknar dock med att få se en superjämn drabbning, dessa lag har spelat oavgjort mot varandra i fem raka matcher och det vore heller inte överraskande ifall vi fick se ett nytt kryss, det är trots allt mycket som står på spel och känslan säger att båda lagen därför kommer att inleda avvaktande. 

I slutändan tycker vi dock det lutar lite mer åt Roma här, Inter har uppenbarligen brister och trivs bättre hemma i Milano. De har förvisso den bättre truppen, men något säger oss att förlusten mot Sampdoria kan orsaka en liten formsvacka. Vi kommer därför att testa en liten slant på Roma (dnb) till fina 2.10 gånger degen hos spelbolaget Betway. 2-1?

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (dnb)
Odds: 2.10
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 12:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: