speltips_skribent

Speltips Real Valladolid – Valencia 10/1: Jämn tillställning

Bara 2 poäng skiljer Real Valladolid och krisklubben Valencia åt i tabellen inför omgång 18. En tät kamp är att vänta.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON!

Twitter Facebook

Den 8 november 2020 var senast Valencia lyckades vinna en fotbollsmatch här i La Liga, då besegrade man självaste Real Madrid med 4-1 på Mestalla (efter tre straffmål), en insats som onekligen gav hopp och tro om att Valencia möjligtvis kunde göra något bra av den här säsongen.

Men så positiv har alltså utvecklingen inte varit, snarare tvärtom, eftersom att det bara är en bättre målskillnad som räddar Valencia från att infinna sig under nedflyttningsstrecket. Och även fastän det tidigare sett mörkt ut för Valencia, och de löst det hela till slut, så kommer vi inte ifrån att krisen numera är större och mer etablerad, de är på väg ur högstaligan och det säger trots allt, allt.

Valencia har nu noterats för åtta raka poängtapp sen den där vinsten över Real Madrid, tre förluster och fem oavgjorda resultat. Dem siffrorna talar sitt tydliga språk, Valencia är allt som oftast med i matcherna men saknar förmågan att avgöra fotbollsmatcher, det får oss att tro på ytterligare en tät kamp när man gästar ett organiserat Real Valladolid.

Nytt kryss?

Real Valladolid är inget lag som bjuder till i form av svängiga och målrika tillställningar. Det här är ett organiserat lag, som fokuserar på dem defensiva bitarna och som gör detta – sett till förutsättningarna – oerhört bra. Nu har man förvisso släppt in lite fler mål i år, men faktum är att det är just deras defensiv som är den stora anledningen till att man fortsatt spelar kvar i högstaligan.

Och precis som Valencia så spelar Real Valladolid ofta oavgjort, de är svåra att få hål på, och saknar spets i offensiven, två detaljer som per automatik talar för att vi får se en tät kamp. Och därför finns alla anledningar till att investera i det mittersta tecknet på 1×2-marknaden, dem andra två tecknen är direkt ointressanta i vår värld.

Addera därtill att fyra av dem sex senaste matcherna lagen emellan har slutat oavgjort. Vi måste därför bara testa krysset till skyhöga 3.25 gånger degen hos spelbolaget Betsson. 1-1! Stort lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: X
Odds: 3.25
Bolag: Betsson (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: