speltips_skribent

Speltips Juventus – Sassuolo 10/1: Odds från Serie A

Speltips och odds inför mötet mellan Juventus och Sassuolo den 10 januari – asianmarknaden i fokus!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Juventus är som bekant tillbaka i vinnarspåret efter den där pinsamma förlusten mot Fiorentina med 3-0 på hemmaplan. Först reagerade man kraftigt i matchen mot Udinese, där Ronaldo visade vägen med två mål och en assist, men här senast slog man alltså även ligaettan AC Milan med 3-1 på bortaplan, vilket bara får oss att tro på att en tredje vinst nu ligger nära.

Juventus infinner sig numer bara sju poäng ifrån förstaplatsen men har samtidigt matchen mindre spelad, och fyra poäng är ett avstånd Juve självklart kan ta igen.

För vi kommer inte ifrån att ett Juve, med Chiesa i storform, en Dybala på spelhumör och en Ronaldo i offensiven, per automatik är favoriter till att vinna den här serien. Så är det trots allt, Chiesa stod för en fenomenal insats mot AC Milan senast och bevisade sitt värde, Dybala stod för två assist, där en stack ut lite extra och sen har vi en Ronaldo som i princip alltid gör mål – bortsett från senast. Det är en offensiv vi helt enkelt inte tror Sassuolo lyckas stå emot på söndag.

Vinner med två mål

Sassuolo ska verkligen ha all cred för sin säsong så här långt, de infinner sig på en sjätteplats i tabellen, bara ett poäng efter Juve – med matchen mer spelad. Det är riktigt bra och i sin tur ett kvitto på att De Zerbi vet vad han sysslar med. Det är alltså allt annat än en tillfällighet det här. Sassuolo är att räkna med, men inte riktigt hela vägen mot dem tuffare motstånden.

För vi kommer inte ifrån att Sassuolo, när väl svårighetsgraden höjts, har förlorat. De föll exempelvis mot Atalanta med 5-1 i sin senaste bortamatch, de har dessutom hunnit med att förlora mot Milan på hemmaplan (1-2) och mot Inter på bortaplan (3-0). Addera därtill att man spelade oavgjort mot Roma med en man mer på banan i över 50 minuter. Det är tydligt tycker vi, Sassuolos intensiva approach fungerar alldeles utmärkt mot dem sämre klubbarna, men när det väl finns kvalité hos motståndet, ja då räcker man helt enkelt inte till.

Därför finns alltså alla anledningar att tro på Juve på söndagskvällen, dagsformen, hemmaplansfördelen och kvalitén talar för dem, det får oss att investera i Juventus på asianmarkanden.

Juve (-1.5 asian handicap) testas till nästan dubbla degen hos spelbolaget SpeedyBet. 3-1?

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa 888sport: få 100 SEK extra

888sport ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.96
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: