speltips_skribent

Speltips Real Sociedad – Real Betis 23/1: Målspelet intressant

Real Sociedad fortsätter att gå svagt här i La Liga och nu väntar en ny tuff uppgift när ett formstarkt Real Betis gästar.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Att Real Betis har en imponerande höjd vet vi som följt La Liga sedan tidigare, och därför var det också väldigt spännande när Pellegrini kritade på för uppdraget som huvudtränare i Betis, ett välkänt namn här i La Liga och en allmänt duktig fotbollstränare. Därför har det onekligen varit extra spännande att följa Real Betis den här säsongen, men dem goda resultaten har alltså uteblivit till en början. Man har i princip varit lika ojämna som under dem senaste två åren och det har som väntat lett till kritik och ett ifrågasättande av den här truppen.

Och inte alls konstigt är det i och med att Real Betis har en minst sagt fin trupp, den här truppen kryllar av superintressanta lirare som Canales, Fekir, Joaquin, Tello, Guardado och bland annat Sanabria. Här finns kvalité och därför har man även per automatik höga krav på det här gänget, för när de väl lirar sin bästa fotboll så håller de onekligen en hög kvalité.

Men nu har Real Betis möjligtvis nått den där vändpunkten, vi tror oss åtminstone ha identifierat den, för faktum är att Real Betis nu kliver in i lördagens möte med fyra(!) raka segrar, sett till alla tävlingar. De inledde säsongen 20/21 med att vinna två raka matcher, men har sedan dess inte vid ett enda tillfälle vunnit två raka matcher, men nu så ser det alltså annorlunda ut. Och den här typen av trend är exakt vad vi tror Betis har behövt, nu är de uppenbarligen igång och därför bör de även kunna göra livet surt för ett formsvagt Real Sociedad på lördag.

Skiljer bara fyra poäng

De flesta är säkerligen med på att Real Sociedad inledde säsongen 20/21 på ett väldigt övertygande vis, de ledde till och med ligan ett tag men sedan så vände det hela väldigt hastigt. Real Sociedad kliver nu in i lördagens möte med blott en seger på dem nio senaste omgångarna, och det är en minst sagt alarmerande formkurva.

Real Sociedad har förvisso haft ett par tunga skador och har fortfarande detta på ett par spelare, men vi kommer inte ifrån att man måste ha mer täckning på ett par specifika positioner, för vi kan inte annat än att vara besvikna på dem. Så är det, även fastän de fortfarande är bland dem sex främsta i tabellen.

Och som ni förstår så fungerar allting inte 100-procentigt ifall ett lag bara vunnit en av sina nio senaste matcher, mycket slarv här närmst dessutom när man släppte in tre mål mot ett annars målsnålt Sevilla. Vi är därför övertygade om att Real Betis kommer att hamna i målprotokollet på lördag, men tror även Sociedad lyckas få in en balja här på hemmaplan. Därför är målmarknaden av intresse.

Att båda lagen nätar här är ett givet utfall i vår värld, vi klickar därför in BLGM – Ja, till godkända 1.70 gånger insatsen hos spelbolaget Betway.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.70
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: