speltips_skribent

Speltips Aston Villa – Newcastle 23/1: Spel från Premier League

Newcastle har förlorat sex av sina sju senaste matcher sett till alla tävlingar. Det ser inte alls bra ut inför lördagens möte.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON!

Twitter Facebook

Två raka förluster är ett faktum för Aston Villa inför lördagens möte, per automatik blir det därför ett vägskäl för laget, hur bra är egentligen Aston Villa, det är en fråga vi kommer att få svar på under lördagen, men som vi ska försöka svara på redan nu.

Aston Villa har ställts mot Chelsea, Manchester United och Manchester City i dem tre senaste omgångarna i Premier League, ett poäng har man fått med sig från dessa tre fighter och ungefär så bra är alltså detta Aston Villa i vår värld. De är självklart väldigt långt ifrån City, men även United. Men ett omskakat Chelsea blev det alltså poäng mot, det tycker vi någonstans bekräftar var Aston Villa står i dagsläget.

Newcastle å andra sidan vet vi är urusla, en annorlunda stämpel går det faktiskt inte att sätta på det här gänget, så här 18 omgångar in i seriespelet. Förvisso håller de sig kvar ovanför nedflyttningsstrecket, det är bra men det är främst tack vare resultaten som kom tidigare under säsongen. För här under dem senaste veckorna så har Newcastle varit allt annat än bra, faktum är att de inte vunnit någon av sina nio senaste matcher – sett till alla tävlingar. I Premier League har de samtidigt bara skrapat ihop blott två poäng på dem sju senaste omgångarna. Katastrofala siffror.

Aston Villa vinner

I vår värld är det klasskillnad som gäller här när Aston Villa och Newcastle drabbar samman, det går i princip inte att se det på ett annorlunda vis. Nu är det upp till bevis som gäller för Aston Villa, och vi vet förvisso inte hur de hanterar den här typen av press, men det är samtidigt ett väldigt formsvagt Newcastle på andra sidan, och därför ska bara Aston Villa lösa det här till slut.

Och det vi främst tror fäller avgörandet för utfallet här på lördag är just det faktum att Aston Villa gör mål, samtidigt som Newcastle alltså inte gör det. för Aston Villa står ändå på 29 gjorda mål, Newcastle har samtidigt blivit nollade i sex av sina sju senaste matcher – blott ett mål har det blivit. Det är smått otroligt hur Newcastle faktiskt kollapsat.

Med det sagt så litar vi på Aston Villas offensiv och klickar in den raka ettan till godkända 1.50 gånger insatsen hos spelbolaget Betsson – oddset fungerar alldeles utmärkt i en dubbel!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.50
Bolag: Betsson (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: