speltips_skribent

Speltips Real Sociedad – Barcelona 13/1: Spanska supercupen

Fyra lag gör upp om titeln i den spanska supercupen, finalisterna i Copa del Rey samt tabellettan & tabelltvåan i La Liga. Trevligt upplägg!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

FC Barcelona slutade som bekant tvåa i La Liga i fjol vilket innebär att de nu har möjligheten att säkra säsongens första titel här i Spanien. Detsamma gäller alltså Real Sociedad, finalist i Copa del Rey i fjol, och det hela avgörs samma vecka, på söndag – semifinal 1 under onsdagen och semifinal 2 under torsdagen. Onsdagens möte går av stapeln på neutral mark, i Cordoba.

Och det råder inga som helst tvivel om vilket lag som kliver in här på Estadio Nuevo Arcángel som favoriter, FC Barcelona har växlat upp ordentligt här på slutet, och det har alltså även Lionel Messi gjort. Argentinaren toppar skytteligan i La Liga och gör detta efter att i princip ha mottagit kritik under hela säsongen, det säger allt om vilken kvalitén den mannen besitter och har han en bra dag på onsdagskvällen, ja då vinner Barcelona den här matchen.

Vi kommer heller inte ifrån att Real Sociedads form är oroväckande dålig, de inledde som bekant säsongen bra och infann sig i topp av tabellen, men har under dem senaste veckorna gått överraskande svagt. Faktum är att Real Sociedad vunnit 1 av sina 12 senaste matcher, sett till alla tävlingar. Förvisso har man varit skadedrabbade, men det är fortfarande under all kritik att helt plötsligt tappa all fart, truppen är bättre än så – det råder det inga som helst tvivel om.

Given vinnare

Att ett miljöombyte som det här, från ligaspel till spanska supercupen, kan få fart på Real Sociedad är möjligtvis troligt, de har givetvis fortfarande en höjd och den har vi stundtals fått bevittna, även här på slutet. Men den negativa trenden har varit påtaglig och det kommer vi inte ifrån, och speciellt inte när Barcelona samtidigt växlat upp. Tydlig skillnad just nu, och därför kommer vi också att investera i katalanerna.

Real Madrid vann som bekant den spanska supercupen i fjol, de vann dessutom det senaste El Clasicot i La Liga, och det tror vi får Barcelona att prioritera onsdagens möte, de vill ta tillbaka titeln, och högst troligt blir det även så att Real Madrid besegrar Athletic Bilbao på torsdag, och just Barca och Real möts på söndag – det är en match Barca vill få till.

Därför väljer vi att klicka in Barcelona som vinnare i matchen och gör detta till godkända 1.63 gånger smeten hos spelbolaget 888sport. Ett mycket fint odds, i och med att det är neutral mark som gäller. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.63
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: