speltips_skribent

Speltips Juventus – Genoa 13/1: Åttondelsfinal i Coppa Italia

Speltips och odds inför åttondelsfinalen mellan Juventus och Genoa i Coppa Italia den 13 september.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON!

Twitter Facebook

Status är fortsatt oklar kring Juventus som förvisso tar sig an onsdagens möte med fina resultaten i ryggen, men insatserna är minst sagt tveksamma och Juve ser fortfarande långt ifrån självklara ut. 

Trots en 3-1-seger över Sassuolo i helgen, som rent resultatmässigt ser stabilt ut, så var frågetecknen många. Sassuolo fick en man utvisad redan i den första halvleken, men lyckades trots detta kvittera och komma tillbaka efter Danilos drömträff. Juve satte sedan dit 2-1 först i den 82:a matchminuten, innan Ronaldo helt avgjorde matchen med matchens sista spark. Inte alls en stabil insats från Juve.

Men tittar ni närmre på siffrorna så kommer vi heller inte ifrån att Juve ser till att vinna sina matcher, 8 segrar har man på dem 10 senaste matcherna och det är en minst sagt fin form, ett kvitto på att man har kvalité i truppen, lirare som ser till att avgöra matcher när de står och väger. Det är en styrka, helt klart.

Genoa på uppgång

Alla som följt Serie A närmre den här säsongen är väl medvetna om Genoas tunga start på säsongen 20/21, de har ryckt upp sig här på slutet men trots detta infinner de sig först på en 17:e plats i tabellen, med blott 2 poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket. Det säger allt om deras svaga start.

Men precis som vi nämner så är de onekligen på uppgång, Spezia besegrades precis innan jul, en vinst som uppenbarligen gett dem kraft och energi, och som i sin tur bland annat har lett till ett kryss mot Lazio, samt en vinst över Bologna (2-0) här senast. Därför kliver de trots allt in i onsdagens möte med självförtroendet intakt, och Genoa har heller inget att förlora i den här åttondelsfinalen. Det är alltid en detalj som talar för dem mindre lagen. Pressen ligger helt och hållet på Juve.

Och i och med att Juventus varit betydligt mer opålitliga än under tidigare säsonger, där defensiven svajar betydligt oftare, så finns alla anledningar att tro att Genoa kan hamna i målprotokollet på onsdag. För faktum är att Juve släppt in minst ett mål, i sex av sina sju senaste matcher. Genoa har samtidigt bara lämnat banan mållösa vid ett enstaka tillfälle sedan den 22 november – man har alltså nätat minst en gång i 9 av sina 10 senaste matcher.

Med det sagt så klickar vi in BLGM – Ja här, till fina 1.98 gånger degen hos spelbolaget Betsson. 3-1? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.98
Bolag: Betsson (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: