speltips_skribent

Speltips Real Madrid – Real Sociedad 1/3: Intressant drabbning!

Två formstarka gäng i Real Madrid och Real Sociedad, med Isak i spetsen ställs mot varandra under måndagskvällen – spännande!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

En fight mellan två formstarka lag, precis som det nämns i ingressen här under måndagen, Real Madrid är ute efter förstaplatsen och har de numer inom räckhåll, Real Sociedad slåss å andra sidan för en Champions League-plats, men avståndet är påtagligt – det skiljer sju poäng Sevilla och Sociedad åt inför den här matchen.

Hur ser då förutsättningarna inför måndagens möte? Zidane kan åtminstone glädjas av det faktum att han får tillbaka Valverde, Marcelo, Odriozola och Rodrygo från skada, dock är alltså fortsatt namn som Ramos, Benzema, Militao, Carvajal och Hazard. Men absolut ett bättre skadeläge idag, än tidigare.

Därför är det heller inte så konstigt att Real Madrid målas upp som favoriter här i Madrid, viktiga spelare tillbaka, men Real har även sett väldigt stabila ut här under dem senaste veckorna. De nollade som bekant Atalanta i onsdags, vilket dessutom var Courtois fjärde raka nolla och det är ett minst sagt positivt tecken, speciellt efter urtåget ur Copa del Rey och förlusten mot Levante på hemmaplan.

Vinner igen

Vi vill först och främst bara konstatera att det är allt annat än en enkel uppgift Real Madrid har framför sig på måndag, det ska sägas. Real Sociedad har varit grymt starka under dem senaste veckorna och har även noterats för tre raka segrar här i ligaspelet. Addera därtill att Aleksander Isak är seriens hetaste anfallare, svensken har nu gjort mål i sex raka omgångar här i La Liga och kommer därför givetvis att vara ett ordentligt hot här.

Men vi kommer samtidigt inte ifrån det faktum att det skiljer ett par nivåer här när Real Madrid spelar som allra bäst. Vi fick dessutom bevittna hur Real Sociedad hanterar tuffare motstånd när de ställdes mot Manchester United i Europa League. United satte ner foten och krossade Sociedad med 4-0 på Estadio Anoeta.

Det fina värdet på Real Madrid måste därför utnyttjas, spelbolaget CampoBet sticker ut hakan här och ställer ut fina 1.99x för den raka ettan. Real Madrid på hemmaplan till 1.98x är taget alla dagar i veckan. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.99
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: