speltips_skribent

Speltips Everton – Southampton 1/3: Urusel form i bortalägret

Southampton har noterats för ett ynka poäng på dem åtta (!) senaste omgångarna här i Premier League – det ser inte alls bra ut.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS INTERWETTEN!

Twitter Facebook

Det är inte mycket Southampton har gjort rätt här i Premier League sedan den där segern över Liverpool den 4 januari. Noll segrar sedan dess alltså, och Southampton fortsätter att vara ett ordentligt frågetecken, höga toppar djupa dalar, så kan man väl ändå beskriva det här gänget som haft ett par riktigt fina sviter under Ralph Hasenhüttl. Men en usel period som den här, är lika förekommande, och det är en aning oroande.

Och det ser alltså inte ut att bli bättre för Southamptons del, de kommer närmst från en storförlust mot Leeds och den insatsen skickade inte direkt signaler om att man börjar få ordning på detaljerna. Snarare tvärtom så sjönk de alltså ännu längre in i mörkret och det är inte alls optimalt när man nu ska entra Goodison Park, och ställas mot ett Everton som har segervittring efter segern över Liverpool.

Everton har inte direkt varit 100-procentiga under dem senaste veckorna, för även deras insatser har väckt frågetecken och i sin tur fått oss att ifrågasätta, egentligen hela klubben Everton.

För vi kommer inte ifrån att vi nu väntat länge på att Everton ska ta det där klivet till att på riktigt utmana om en Champions League-plats. Eller åtminstone Europa League. För även Everton är som bekant upp och ner hela tiden, och varje gång de har ett bra läge att vinna mark i tabellen så tenderar de att falla ihop. Det har vi fått se vid ett flertal tillfällen – mötet mot Fulham för två veckor sedan är ett exempel på detta. Så var står egentligen Everton efter segern senast? Sätter de ner foten här och plockar en andra raka eller tar de ett kliv tillbaka?

Odds från Premier League

Positivt för Ancelotti är det faktum att James, Richarlison och Calvert-Lewin samtliga är tillgängliga för spel på måndag. Även Allan är tillbaka, vilket betyder att man i princip kan ställa fram samma lag som man hade på banan i dem allra första omgångarna, då det såg så där fantastiskt bra ut. 

Yerry Mina är dock fortfarande borta vilket betyder att Godfrey kommer få fortsatt förtroende, men det såg trots allt riktigt bra ut mot Liverpool, så inga frågetecken där inte.

Southampton får samtidigt klara sig utan Smallbone, Obafemi, Walker-Peters, Diallo, Walcott och Minamino, vilket givetvis är en dystrare lista än den Everton har, och det är just det här skadeläget vi tror kommer att avgöra utfallet i den här matchen. Walcott har varit nyttig, men speciellt har Minamino varit detta, han har gjort två av Southamptons fyra senaste mål här i ligaspelet – senast mot Chelsea (ett mål som gav ett poäng).

Så dagsformen, skadeläget men främst det fantastiska värdet får oss att klicka in Everton som vinnare i den här matchen. Vi får alltså 2.15x för den raka ettan hos Interwetten och det måste bara testas, i och med omständigheterna. Everton agerar dessutom hemmalag. Så det finns trots allt många detaljer som talar för Ancelottis mannar. Stort lycka till vid rygg!

RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – HÖGSTA ODDSEN!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.15
Bolag: Interwetten (Spela på dem högsta oddsen)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: