speltips_skribent

Speltips Real Madrid – Celta Vigo 12/9: Insatsen dubblas!

Real Madrid återvänder till Santiago Bernabeu för första gången sedan den 1 mars, 2020 – vinst i comebacken?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON!

Twitter Facebook

Santiago Bernabeu håller mitt i detta nu fortfarande på att renoveras men arbetet är i en fas där det alltså är möjligt att välkomna tillbaka både Real Madrid och hemmafasen, en väldigt efterlängtad nyhet givetvis då Real Madrid lirat på Estadio Alfredo Di Stéfano sedan i mars månad 2020, vilket i vanliga fall endast är reservlagets hemmaborg.

Så det finns anledningar att tro att Real Madrid kan steppa upp ytterligare ett par procent under söndagen, man har trots allt gått och väntat på det här sedan en bra tid tillbaka och det är givetvis en stor skillnad när kommer till att lira på Santiago Bernabeu, inför hemmafasen och ett tomt Estadio Alfredo Di Stefano. Vi räknar därför med att få se ett ordentligt taggat hemmalag som tar initiativet i den här matchen.

Och Real Madrid entrar söndagens möte med en bra inledning i bagaget, de agerar tabelletta efter tre spelade omgångar och står på sju poäng, av nio möjliga. Visst var den defensiva insatsen mot Levante värdelös, men man ryckte samtidigt upp sig ordentligt i omgången efter när Real Betis besegrades nere i Sevilla med 1-0. Ett starkt resultat, som innebär att Real Madrid är på rätt spår igen och riktigt samma sak kan vi inte säga om gästerna Celta Vigo som haft en jobbig inledning på säsongen 21/22.

Real Madrid vinner

Tittar vi närmre på skadeläget hos Real Madrid så är det bara att konstatera att det inte ser helt optimalt ut då Kroos, Modric, Mendy och Ceballos samtliga är out, dem två förstnämnda tunga avbräck givetvis men det finns samtidigt ersättare på dessa positioner, och dessutom ersättare som gjort det riktigt bra under inledningen. Marcelo ersätter Mendy, vilket även det är ett okej byte och Ceballos har ännu inte gjort några minuter under säsongen 21/22.

Därför tycker vi Real Madrid inte bör ha några större problem med att besegra Celta Vigo på söndag, Celta har som sagt haft en tung inledning och står endast på ett poäng tre omgångar in. Förlust mot Atletico Madrid, kryss mot Osasuna och förlust mot Athletic Bilbao, det är facit så här långt och addera därtill att de bara gjort ett mål framåt, visst har de gjort häftiga matcher mot Real Madrid tidigare men det går samtidigt inte att blunda för den stora skillnaden. Klasskillnad, på samtliga positioner.

En bergsäker hemmavinst, det är åtminstone så vi ser på det hela då vi räknar med att Real uppträder som den tabelletta de gör, vi klickar därför in Real Madrid (-1.5 asian handicap) och gör detta till fantastiska 2.06 gånger degen hos spelbolaget ComeOn – 100 SEK i bonus får ni av dem här!

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.06
Bolag: ComeOn (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: