speltips_skribent

Speltips Real Betis – Real Madrid 28/8: Underhållande batalj

Tuff uppgift väntar Real Madrid under lördagskvällen, Real Betis på Estadio Benito Villamarín – tät tillställning är att vänta.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS EXPEKT!

Twitter Facebook

Vi har fått se ett helt annorlunda Real Madrid under inledningen på säsongen än det vi fick bevittna under fjolårets säsong, vi börjar där i och med att skillnaden är så pass stor. Vi minns alla att Real Madrid hade stora problem med sitt målskytte under Zidane, defensiven var snarare den lagdelen som imponerade och i år är det precis tvärtom, Real Madrid har gjort flest mål av samtliga lag i La Liga men samtidigt även noterats för fyra baklängesmål.

Och det är onekligen en intressant detalj, förvisso är säsongen väldigt ung vilket betyder att det är för tidigt att dra slutsatser än, men vi kommer samtidigt inte från att Real Madrid är betydligt roligare att bevittna under Ancelotti än under Zidane. Sen återstår det att se hur saker och ting utvecklas givetvis, men än så länge räknar vi med att få se ett offensivare Real Madrid framöver.

Seger över Deportivo Alaves och kryss mot Levante är Real Madrids facit så här långt, Real Betis däremot har två raka kryss på kontot, mot Mallorca och Cadiz och här är det bara att konstatera att det är ett misslyckande för Pellegrinis mannar. Real Betis, som slutade sexa i fjol klev in i båda matcherna som stora favoriter och med målsättningen om att stå på sex poäng inför matchen mot Real Madrid på lördag, så är det. Istället noll avslut mot mål mot nykomlingen Mallorca, och två tappade poäng på hemmaplan mot Cadiz. En svag start.

Real Madrid vinner

Tittar vi närmre på hur Real Betis och Real Madrid har uppträtt mot varandra under dem senaste åren så är det bara att konstatera att Real Madrid haft det väldigt jobbigt mot Real Betis under dem senaste åren. Bara en vinst har det blivit på dem fem senaste matcherna, samtidigt som Real Betis har två vinster. Därför är det allt annat än en enkel uppgift Real Madrid har framför sig här i Sevilla, Real Betis är riktigt bra när de får saker och ting att stämma, därför kommer det även att krävas en 100-procentig insats från Ancelottis mannar om lördagens möte ska resultera i en trepoängare.

Men just en sådan insats tror vi alltså Real Madrid har i sig på lördag, de visade upp ett imponerande register mot Alaves och har flera spelare i bra form. Här tänker vi bland annat på Vinicius, Benzema, Valverde, Casemiro och Modric, vi tycker även Hazard sett pigg ut under inledningen. Chansen är stor att dem steppar fram på lördag och spelare av den klassen har dessvärre inte Real Betis, det är den stora skillnaden.

Därför tycker vi också värdet är superintressant på Real Madrid, de entrar dessutom lördagens möte med en stor revanschlusta efter tappet senast och kommer att gå all in för en trea. En sådan bör man kunna lösa mot ett trögstartat Real Betis.

Kroos, Ceballos och Mendy missar samtliga tre matchen för Real Madrids del, samtidigt som Modric är ett frågetecken. För Real Betis del är Moreno, Sabaly och Lainez out. Bartra och Carvalho är ett frågetecken.

Den raka tvåan klickas därför in till fina 1.81 gånger insatsen hos spelbolaget Expekt. 

RYGGA DITT SPEL HOS EXPEKT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf

Registrera dig hos Paf och få 99 free spins – utan omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.81
Bolag: Expekt (100 kr bonus)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: