speltips_skribent

Speltips Borussia Dortmund – Hoffenheim 27/8: Odds och rek från Bundesliga

Revanschlusta i Dortmund-lägret efter förlusten mot Freiburg i förra veckan – tänder till under fredagen?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON!

Twitter Facebook

Borussia Dortmund fick som bekant en drömstart på säsongen när de besegrade Eintracht Frankfurt med hela 5-2 i premiären, en imponerande insats där främst Hålands show stack ut då norrmannen satte dit två fullträffar och stod för tre assist. När den omgången väl sammanfattades hade dessutom Bayern München och Leipzig tappat poäng, därför var det nog inte bara vi som trodde att Dortmund även skulle få omkull Freiburg i nästa omgång, med energin från premiären och just med förstaplatsen intakt som en ordentlig morot.

Det blev dock förlust mot Freiburg trots ett stort spelövertag från Dortmunds sida, insatsen i sig var energisk och positiv på många sätt då Dortmund bland annat hade 18 avslut, samt vann bollinnehavet med hela 76%. Dessutom vann man hörnfighten med 10-0 vilket bara bekräftar att Dortmund faktiskt gjorde saker och ting rätt, bortsett från målen då givetvis.

Därför förväntar vi oss också att Dortmund tar tag i taktpinnen på fredag och steppar upp, energin lär vara på plats och här på hemmaplan är de som bekant alltid ett större hot. Rose och laget är dessutom väl medvetna om att de inte har råd att hamna efter Bayern så här tidigt in, fyra poäng kan avståndet stavas ifall Dortmund förlorar på fredag, och det tror vi inte de tillåter.

Odds från asianmarknaden

Hoffenheim har inlett säsongen snäppet vassare än Dortmund och står på fyra poäng två omgångar in i seriespelet, en storseger över Augsburg i premiären följdes upp med ett kryss mot Union Berlin på hemmaplan vilket helt klart är ett bra facit, en positiv start för Hoffenheim som i fjol slutade på en 11:e plats i tabellen.

Vi kommer dock inte från att svårighetsgraden höjs för Hoffenheim på fredag, Augsburg och Union Berlin i all ära men att ställas mot Dortmund här på Westfalenstadion är en betydligt större uppgift, speciellt när Dortmund dessutom entrar mötet med en förlust i bagaget. Vi ska även nämna att Hoffenheim allt som oftast har stora problem med att vinna matcher på bortaplan, i fjol vann man bara totalt tre bortamatcher i Bundesliga och bara ett lag i serien var sämre, tabelljumbon Schalke 04.

Därför är vi inne på att Hoffenheim kommer att förlora den här matchen, ineffektiviteten hos Dortmunt senast tror vi dessutom bara talar för att det lossnar här istället. Det vore ett logiskt utfall, trots allt. Vi väljer därför att klicka in Dortmund (-1.5 asian handicap) och gör detta till fina 2.10 gånger degen hos spelbolaget Betsson, 2-0 eller 3-1? Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 200 kr och få 300 att spela för

No Account Bet erbjuder alla nya kunder 100 SEK i odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.10
Bolag: Betsson (100 kr freebet)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: