speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Betis – Celtic 16/9: Odds och rek från Europa League

Speltips, odds och allt inför torsdagens möte mellan Real Betis och Celtic den 16 september. Matchstart: 18:45.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Real Betis gör comeback i Europa League efter två år och gör detta med stora förhoppningar om att kunna upprepa bedriften från säsongen 18/19, då de slutade före Olympiakos och AC Milan i gruppen och tog sig hela vägen till ett slutspel. Det är målsättningen, detta trots att man hamnat i en tuff grupp med Leverkusen, Ferencvaros och just Celtic som man ställs mot under torsdagen.

Spanska lag tenderar som bekant att prestera i Europa-sammanhang, och även fastän andra ligor hunnit ikapp så kommer vi inte från att den spanska fotbollen fortsatt är slagkraftig i dessa sammanhang. Villarreal vann som bekant Europa League i fjol och tittar vi närmre på dem senaste åren, ja då sticker La Liga ut kraftigt när det kommer till att vinna hela turneringen – vi alla minns ju Sevillas tre raka guld.

Nu är Real Betis inte ett Villarreal eller Sevilla, de är rent ut sagt sämre men de är åtminstone kapabla till att gå vidare från den här gruppen, det är vår fasta övertygelse men det kommer att bli tight, Leverkusen är även de att räkna med och Celtic vet vi sedan tidigare har erfarenheten och vinnarkulturen i väggarna. Nu har Rangers förvisso tagit över taktpinnen hemma i Skottland, men vi räknar med att även Celtic finns med i slaget om dem två första platserna i den här gruppen när vi närmar oss omgång 6.

Odds från målmarknaden

Efter att ha bevittnat Real Betis fyra första matcher i La Liga är det hela glasklart, Pellegrini har fortfarande inte satt försvarsspelet hos detta Betis och det är alltså ett problem som funnits med sedan han tog över som tränare, i juli månad 2020. I fjol släppte Real Betis in hela 50 mål i La Liga och de har alltså fortsatt på det inslagna spåret även i år, med minst ett insläppt mål i samtliga fyra inledande fighter – mot Mallorca, Cadiz, Real Madrid och Granada.

Vi räknar därför med att Celtic kommer att få sina målchanser här i Sevilla under torsdagen, de gör som bekant alltid mycket mål hemma i Skottland, men har även bevisat att de kan göra det i Europa-sammanhang. Det fick vi bland annat bevittna i fjol då man faktiskt mäktade med hela 10 mål, bara i gruppspelet. Dock släppte man samtidigt in hela 19 stycken, vilket till slut resulterade i en sistaplats i gruppen.

Så vi har med andra ord två starka offensiver som drabbar samman på torsdag, men samtidigt även två lag som har problem med sitt försvarsspel, åtminstone när svårighetsgraden höjs och det vankas fotboll ute i Europa. Vi kommer därför att klicka in ett odds på målmarknaden och mer exakt är det alltså BLGM – Ja vi är intresserade av.

BLGM – Ja betalar fina 1.83 gånger insatsen hos spelbolaget Betway. Missa inte deras välkomstbonus; 100% upp till 100 SEK! ↓

RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet inför Champions League

Prova på Betsson och få 100 SEK i freebet inför kvällens CL-fighter.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.83
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: