europatipset tips

Europatipset 15/9: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 37. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 37 med en jackpot på ca 5 miljoner kronor! UEFA Champions League är tillbaka där sex matcher från onsdagens får plats på kupongen, bland annat Liverpool – AC Milan och Inter – Real Madrid. Dessutom är Neymar och Messi tillbaka för PSG efter att ha missat helgens match mot Clermont. Spännande! Utöver CL, fotboll från Championship och MLS! Med det sagt så sparkar vi igång det hela, stor analys, spelförslag och tips till alla 13 matcher! Lycka till! ↓

Europatipset spelförslag

 TILL EUROPATIPSET!

1. Liverpool – Milan, 1X

AC Milan är på alla sätt och vis på väg tillbaka till den absoluta toppen men har fortfarande en bit kvar som vi ser det, Liverpool är minst en nivå bättre och ska därför ligga närmre segern här på Anfield. Spännande värde på krysset dock, det åker med!

2. Inter – Real Madrid, 1X2

Real Madrids defensiv är en oro men vi kommer inte från att de annars ser väldigt, väldigt spännande ut. Vinicius Jr har tagit tydliga kliv, Benzema smällde dit ett hattrick i helgen och Hazard ser bara bättre och bättre ut för varje dag som passerar. Vore det inte för defensiven hade vi klickat in X2, men nu ser det annorlunda ut – alla tecken ska med!

3. Manchester City – Leipzig, 1

Leipzig har tappat Upamecano, Konate och Sabitzer och är ett kraftigt försämrat lag i år i jämförelse med hur de såg ut både i fjol och året innan, det hela var väldigt tydligt i matchen mot Bayern München i helgen då klasskillnaden lyste genom. Vi räknar därför med att City vinner relativt tryggt här på Etihad Stadium. Etta!

4. Atletico Madrid – Porto, 1X

Atletico Madrid är det bättre laget av dessa två och lirar på hemmaplan, tillräckligt för att vi ska klicka in ettan här men vi plockar även med krysset då Atletico streckas till runt 70%(!), de har som bekant svårt att göra mål ibland och Porto presterar allt som oftast i CL. 1X!

5. Sporting Lissabon – Ajax, X2

Sporting Lissabon entrar onsdagens möte med två raka kryss på kontot, Ajax däremot har vunnit sina två senaste matcher, med 2-0 och 5-0, och det tror vi kan komma visa sig vara skillnaden – dagsformen! Vi klickar in X2, Ajax är alltid att räkna med i Champions League.

6. Club Brugge – PSG, 2

Klasskillnad på samtliga plan när Neymar och Messi återvänder till truppen efter att ha missat helgens ligamatch mot Clermont, det här kan väl bara sluta på ett sätt? Tvåa!

7. Bristol C – Luton, X2

Både Bristol och Luton står på åtta poäng här i Championship och formen är sisådär i båda läger, därför tycker vi X2 är ett härligt drag då värdet är superintressant och Bristol inte alls går att lita på. Vi testar!

8. Birmingham – Fulham, X2

Fulham är det bättre laget här och är också storfavorit till att ta steget upp till Premier League i år, det går inte att blunda för och därför klickar vi också in X2 – det blir minst kryss mot Birmingham.

9. Coventry – Cardiff, 1

Coventry är Championships just nu bäst presterande lag på hemmaplan med tre segrar av tre möjliga, komfortabel vinst över Middlesbrough med 2-0 senast och vi räknar med att få se en ny stabil insats på onsdag. Etta!

10. Nottingham – Middlesbrough, X2

Nottingham mår inget bra just nu och står fortsatt på noll vinster efter sex spelade omgångar, ett poäng har man alltså säkrat och det säger allt om status på hemmalaget. Middlesbrough må vara formsvaga men det blir åtminstone en pinne här i Nottingham. Kryss, tvåa!

11. Swansea – Millwall, 1X

Swansea har fått en direkt usel start på säsongen och infinner sig först på en 21:a plats i tabellen med blott 5 poäng på kontot, taskigt läge för ett lag som är ämnat för något större men vi räknar med att man steppar upp så småningom – god möjlighet att göra det redan på onsdag då Millwall bara vunnit en match. 1X testas.

12. Stoke – Barnsley, 1

Stoke flyger fram i nuläget samtidigt som Barnsley tappar poäng i omgång efter omgång och det får oss att spika hemmalaget i den här matchen, vi räknar med Stoke i år, de ser bra ut och har dessutom vunnit fyra av sina fem senaste matcher.

13. Orlando City – Montreal Impact, 1X

Hemmaplansfördelen väger alltid tungt i MLS och det visar siffrorna väldigt tydligt då vi kan konstatera att Orlando bara förlorat en match på hemmaplan den här säsongen. 1 av 12. Montreal stå samtidigt på blott 2 segrar av 12 möjliga på bortaplan. Enkel matematik. Dessutom är Orlando det bättre laget. 1X räcker därför fint.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:44
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming