speltips_skribent

Speltips Real Betis – Cadiz 20/8: Jämn drabbning i Sevilla

Fredagsunderhållning från La Liga där både Real Betis och Cadiz jagar säsongens första trea. Trevlig tillställning!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS MR GREEN!

Twitter Facebook

Pellegrinis Real Betis mäktade med en sjätteplats i La Liga i fjol och med samma målsättning entrar man den nya säsongen med, minst top 6 annars anses det vara ett steg tillbaka och därför blir en bra start, som alltid viktig. Det gäller att inkassera trean på fredag och inte en eller två omgångar senare, annars riskerar man att direkt halka efter och ytterligare när EL drar igång framme vid september.

Och det blir givetvis en stor utmaning för Real Betis, att parallellt lira EL-fotboll. Vi ser ofta lag tappa ordentligt med mark under den intensiva hösten men vi anser samtidigt Real Betis vara redo, Pellegrini förfogar över en bred trupp med massvis av fina lirare, därför var vi heller inte överraskade över deras starka avslutning på säsongen 20/21. När de väl bestämmer sig, och får saker och ting på plats, ja då kan de till och med hota jättarna i den här serien.

Så vi rankar alltså Real Betis högst i La Liga, som alltid inför en ny säsong, vi kommer dock inte från att de varit ojämna under dem senaste åren, de slutade först på en 15:e plats i tabellen under 19/20 och därför är det alltid lite svårt att veta var man faktiskt har Betis. Potentialen är hög men man är nog högst troligt beroende av en bra start, 1-1 mot Mallorca på bortaplan i en premiär är väl okej, men här på fredag måste första trean komma – därför utgår vi från att få se ett piggt hemmalag på Benito Villamarin.

Mer öppet än vad spelbolagen vill få det till

Tittar vi närmre på hur Real Betis uppträtt under dem senaste veckorna, samt på hur de avslutade säsongen 20/21 så är detta följande siffror vi fått se; 1-1, 5-2, 1-2, 2-3. Dessa fyra resultat är premiären inklusive träningsmatcherna i sommar. Hur de avslutade fjolårets säsong? Genom att besegra Celta Vigo med 3-2. I omgångarna innan det fick vi se dessa resultat; 1-0, 1-1, 2-1 & 1-1.

Det vi är ute efter här är precis vad underrubriken antyder, att fredagens möte så här på förhand är mer öppet än vad spelbolagen vill få det till. Real Betis släpper alltid in mycket mål i La Liga, det har varit ett stort problem för dem under dem senaste åren och det bekräftar även deras målskillnad, 50-50 i fjol och 48-60 året innan. De gör mål, men håller i princip aldrig nollan.

Därför räknar vi med att Cadiz kommer att få sina chanser på fredag, de gjorde ett i premiären mot Levante där Morales ännu en gång steppade fram för dem gula. Addera därtill att Cadiz plockat in Soldado, även det en lirare som kommer att vara ett hot mot Betis. 

Med det sagt så utnyttjar vi det fina värdet på målmarknaden och klickar in BLGM – Ja, till skyhöga 2.12 gånger degen hos spelbolaget Mr Green. Det finns ingen idé att investera i Real Betis till det låga oddset spelbolagen ställer fram här, speciellt inte i början på säsongen. 2-1? Stort lycka till vid rygg!

RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 2.12
Bolag: Mr Green (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: