europatipset tips

Europatipset 19/8: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 33. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 33 med fotboll från Europa Conference- och Europa League! Hammarby ställs mot Basel och Elfsborg gör upp mot självaste Feyenoord, det och mycket mer – AS Roma entrar exempelvis ett av kvalen! Vi klickar in ett 768-raders system med 8 halv- och 1 helgardering, hela analysen och spelförslaget precis här nedanför. Lycka till!

europatipset tips

 TILL EUROPATIPSET!

1. Basel – Hammarby, 1X

Tuff lottning för Hammarby men det är samtidigt inte det Basel vi en gång i tiden fick följa i Champions League. Står man för en 100-procentig insats bör man kunna såra Basel. Vi plockar med krysset!

2. Feyenoord – Elfsborg, 1

Klasskillnad på samtliga plan dessvärre och därför räknar vi med att Elfsborg vinkar adjö till Conference League. Vi slösar inte på några tecken utan spikar hemmalaget.

3. P. Ferreira – Tottenham, X2

Tottenham slog Manchester City med 1-0 i premiärrundan i Premier League men har samtidigt en förmåga att bjuda på ett par botteninsatser under året. Detta kan möjligtvis bli en sådan, vi plockar åtminstone med krysset.

4. Rennes – Rosenborg, 1X

Rosenborg har fått upp farten rejält under dem senaste veckorna och kan mycket väl ställa till det för Rennes under torsdagen, i slutändan räknar vi dock med att Rennes är starkare här på hemmaplan. Ligue 1 vs Eliteserien, trots allt. 1X bör därför räcka.

5. Sivasspor – FC Köpenhamn, X2

De turkiska lagen är ofta ojämna i Europa och tenderar dessutom att bjuda på botteninsatser tidigt in på säsongerna, addera därtill att Sivasspor gör sina första minuter i ligaspelet under måndagen. FCK? De har växlat upp ordentligt och går att känna igen, X2!

6. Trabzonspor – Roma, 2

Spontant på pappret en knepig uppgift för AS Roma men här tror vi den italienska storklubben sätter ner foten och vinner relativt tryggt. Det krävdes en straffläggning för Trabzonspor mot Molde för att avancemanget skulle bli ett faktum i den tidigare rundan – Roma är bättre än så.

7. Anderlecht – Vitesse, 1X

Anderlecht flyger fram just nu och jagar sin femte raka seger på torsdag när Vitesse tittar förbi, tufft motstånd förvisso men här på hemmaplan bör den belgiska klubben lösa minst ett kryss. 1X!

8. LASK Linz – St. Johnstone, 1

Inget snack om saken i vår värld, LASK Linz är ett betydligt bättre lag än St. Johnstone och här på hemmaplan räknar vi därför med att de vinner tryggt.

9. Viktoria Plzen – CSKA Sofia, 1X

Kvalité, rutin och hemmaplansfördelen talar för tjeckiska Viktoria Plzen i match nummer 9, tre tunga faktorer som får att välja deras sida i match nummer 9. CSKA Sofia har dock varit svårslagna under den senaste perioden, de förlorar väldigt sällan och därför åker krysset med.

10. Jablonec – MSK Zilina, 1X2

Tjeckien vs Slovakien i en på förhand väldigt jämn drabbning i Jablonec, vi tar därför inga risker utan väljer att plocka med samtliga tecken – en match som kan sluta lite hur som helst. 1X2!

11. Slavia Prag – Legia Warszawa, 1X

Slavia Prag är ett bättre fotbollslag än Legia Warszawa och därför finns det ingen som helst anledning till att plocka med tvåan i match nummer 11, det har dessutom varit rörigt i Legia Warszawas försvar, det får oss att tro på att man får det riktigt jobbigt här i Prag.

12. Olympiakos – Slovan Bratislava, 1

Klasskillnad på samtliga plan och som bekant är Olympiakos allt som oftast ett gäng för Champions League, det kan Slovan Bratislava inte alls mäta sig med. Vi spikar hemmalaget.

13. Randers – Galatasaray, X2

Vidöppen tillställning där en helgardering vore den mest optimala lösningen, turkiska lag går sällan att lita på i dessa kval men trots detta går vi alltså på kvalitén och väljer Gala. Minst kryss! X2.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming