speltips_skribent

Speltips Metz – PSG 24/4: Tredje raka segern

Motivation, klass och form talar för PSG i lördagens möte mot Metz – det är bara tre pinnar som gäller här.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Att Ligue 1, efter 33 spelade omgångar, skulle vara den ligan i Europa som är den mest spännande under slutspurten, var det nog inte många som trodde på förhand. Det är smått otroligt att vi har fyra lag som är direkt involverade i slaget om ett ligaguld, Lille, PSG, Monaco och Lyon, och det skiljer alltså bara tre poäng tabellettan Lille och tabellfyran Lyon åt. Wow!

Därför är målsättningen tydlig för PSG, det gäller att vinna sina fem återstående matcher och hoppas på att Lille tappar poäng, och så kan det alltså mycket väl bli redan i helgen, just eftersom att Lille ställs mot Lyon på bortaplan under söndagen. Men att börja snegla mot dem andra lagen är givetvis fel väg att gå, det gäller att entra varje uppgift framöver med ett 100-procentigt fokus, och se till att vinna matcherna. Detta med start från och med på lördag.

Men det går alltså inte komma från att PSG fortfarande är favorit till att vinna Ligue 1 i år, de har ett minst sagt trevligt spelschema framöver ifall vi bortser från Champions League, och trots just detta CL, ska PSG bara göra jobbet mot lag som Metz, Lens, Rennes, Reims och Brest, speciellt i det här skedet av säsongen när ett ligaguld står på spel.

Neymar och Mbappe är redo

Neymar har som bekant brottats med skadeproblem i princip under hela säsongen 20/21 men är alltså fullt återhämtad och lirade dessutom bara 70 minuter i cupen i veckan. Di Maria fick även han 70 minuter samtidigt som Mbappe vilades helt, därför är det ett utvilat manskap Pochettino kommer att ställa fram här, och det var givetvis även planen på förhand – inför den kvartfinal.

Dessutom är det trots allt så att Metz inte har någonting att spela för längre, och det har varit tydligt i deras senaste insatser. Metz har bara plockat ett poäng på dem fyra senaste omgångarna i Ligue 1 och har dessutom inte vunnit en match sedan den 27 februari, ett motstånd av den här kalibern ska PSG bara besegra – allt annat vore en enorm överraskning.

Med det sagt så klickar vi in PSG som vinnare och gör detta på handikapp-marknaden, mer exakt PSG (-1 handikapp) till godkända 1.80 gånger degen hos spelbolaget Betfair. 5-0-vinst i veckan, trots allt. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 handikapp)
Odds: 1.80
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: