speltips_skribent

Speltips Mainz 05 – Bayern München 24/4: Ligaguldet kan säkras

Bayern München är en trepoängare från att säkra sitt nionde raka ligaguld i Bundesliga. I vägen står ett formstarkt Mainz 05.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Bayern München har även i år visat sig vara starkare än samtliga lag i Bundesliga och totalt eliminerat spänningen under slutspurten av säsongen 20/21. Givetvis hade ligan behövt en tydligare utmanare men det är dessvärre ingenting nytt, utan en verklighet vi snarare är bekanta med, och så lär det förbli åtminstone ett tag till.

Att Bayern säkrar ligaguldet under lördagen kan vi i alla fall räkna med, för trots att Mainz hittat rätt under dem senaste veckorna så har vi väldigt svårt att se att Bayern ska missa den här möjligheten, de är som bekant out ur Champions League och har heller inget cupspel att hänsyn till. Utan det är fullt fokus på lördagens uppgift, och addera därtill att man stärks av att Lewandowski är tillbaka. Vi alla är dessutom väl medvetna om att polacken jagar Gerd Müllers målrekord (40) från säsongen 71/72, Lewy är alltså bara fem mål från att slå det rekordet och har fyra matcher på sig. Det lär bli en jäkla jakt.

Därför har vi som sagt svårt att se att Mainz ska kunna stå emot här på lördag, de har förvisso växlat upp ordentligt och har vunnit fyra av sina fem senaste matcher, samtidigt som de är obesegrade i sex raka omgångar, men på sin plats att nämna är det faktum att de alltså ställts mot Schalke, Freiburg, Hoffenheim, Arminia Bielefeld, Köln och Werder Bremen. Generöst motstånd, minst sagt – nästintill bästa tänkbara motstånd.

Motivation och klass

Tack vare Mainz minst sagt imponerande resultatrad sett till dem fem senaste omgångarna så infinner man sig numer på en 13:e plats i tabellen, dessutom med en match mindre spelad vilket betyder att man har en 12:e plats i sina egna händer (fem poäng ner till kvalplatsen). Så såg det alltså inte ut för ett par veckor sedan, då var det i princip klart att Mainz skulle åka ur, och därför förtjänar de all beröm för den här fantastiska slutspurten – det kan vi inte ta ifrån dem.

Men ironiskt nog så anser vi Mainz uppryckning bara tala mer för Bayern i det här mötet, man har inte alls samma desperation i sig efter dessa fyra segrar, utan kliver istället in här med inställningen om att man inte har något att förlora – det är bara att tuffa på för uppenbarligen så fungerar det.

Den inställningen tror vi resulterar i en målglad historia på Opel Arena, Mainz bara kör, Bayern jagar ett ligaguld och Lewy jagar ett målrekord, dessa detaljer får oss att klicka in över 3.5 mål i matchen och vi gör detta hos spelbolaget No Account Bet som ställer ut oddset 1.87x. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Över 3.5 mål i matchen
Odds: 1.87
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: