speltips tipsmedoss kamil

Speltips Manchester City – Wolves 11/12: Insatsen dubblas

Speltips, odds och allt inför lördagens tidiga fight i Premier League mellan Manchester City och Wolves den 11 december. Matchstart: 13:30.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON!

Twitter Facebook

Manchester City toppar numer Premier League-tabellen före både Liverpool och Chelsea och detta efter att ha varit outstanding här i Premier League under de senaste veckorna. Förlust mot Leipzig här närmst förvisso men det var allt annat än överraskande eftersom att Manchester City redan hade säkrat gruppvinsten. På lördag räknar vi istället med att de växlar upp igen.

Och Wolves får vi trots allt konstatera är ett någorlunda så generöst motstånd i dagsläget, de har bara vunnit två av sina sju senaste matcher i Premier League och har bland annat tappat poäng mot Burnley (H), Norwich (B) och Crystal Palace (B), utfall som lite bekräftar var Wolves står i dagsläget. De är åtminstone väldigt långt från sitt bästa jag och ytterligare ett par distanser bort från Wolves.

Men det är samtidigt relevant att lyfta att Wolves fortsatt försvarar sig väldigt bra, de har bara släppt in 13 mål den här säsongen vilket innebär att bara Man City, Liverpool och Chelsea, på den fronten är bättre, ett försvarsspel som ofta orsakar trubbel även för de bästa lagen alltså. Därför tror vi heller inte på ett målkalas på Etihad Stadium under lördagen, utan snarare att Man City ser till att göra jobbet och vinner tryggt.

PROVA CAMPOBET – HÖGA ODDS OCH STORT UTBUD! Hos CampoBet får ni en 100-procentig välkomstbonus, 100% upp till 2000 SEK. Läs mer och registrera er här!

Kombinationsspel till 2.00x

Tittar vi närmre på hur Wolves hittills har skött sig här i Premier League på bortaplan så är det bara att direkt konstatera att mönstret är tydligt, de intar ofta en väldigt defensiv approach och har bara bjudit på totalt 13 mål på 7 matcher. Alltså ett målsnitt som lyder 1,86 mål per spelad match. Inte allt för underhållande.

Nu är det förvisso Manchester City som står för motståndet och vi kan därför per automatik räkna med att det finns en risk för att det målsnittet höjs en aning, men vi ser samtidigt inte Man City städa undan Wolves med fyra eller fem mål, utan det är alltid kämpigt att få hål på detta Wolves och därför är även kombinationsspelet Man City + Under 3.5 mål i matchen superintressent här.

Vi klickar in det till fina 2.00 gånger insatsen och gör det hos spelbolaget Betsson, som alltid bjuder på ett väldigt fint odds! 2-0? Stort lycka till vid rygg! Missa heller inte att Betsson bjuder alla nya kunder på ett gratisspel, till ett värde av 100 SEK. 

RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100 kronor odds bonus – hos SpeedyBet

Är du ännu inte kund hos Speedybet? Passa då på att hämta 100 SEK i odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.00
Bolag: Betsson (100 kr freebet)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: