speltips tipsmedoss kamil

Speltips Fiorentina – Salernitana 11/12: Ett hemmastarkt Fiorentina

Fiorentina har inkasserat fyra raka vinster på Stadio Artemio Franchi och noterats för 13 mål – besegrar tabelljumbon komfortabelt på lördag.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD!

Twitter Facebook

Fiorentina har växlat upp ordentligt den här säsongen och har en speciell lirare att tacka lite extra för det, Vlahovic har minst sagt varit outstanding och entrar lördagens möte med 13 kassar på kontot. Det betyder att vi finner honom, delad etta i skytteligan tillsammans med Immobile och det är bara att fortsätta njuta av den mannens talang, extra mycket från Fiorentina håll i och med att han såklart inte kommer att vara kvar nästa säsong.

Och tack vare den här liraren, men även ett kollektiv som onekligen tagit kliv, finner vi Fiorentina på en fin sjätteplats i tabellen med 27 poäng på kontot. De har vunnit 9 av 16 matcher den här säsongen och 5 av dessa har man noterats för just här på Stadio Artemio Franchi. Och mycket talar trots allt för att även den sjätte vinsten plockas här på lördag när tabelljumbon Salernitana tittar förbi.

Vi har helt enkelt väldigt svårt att se att Salernitana ska kunna få med sig några som helst poäng från det här mötet. De agerar som sagt tabelljumbo och har förlorat 12 av 16 matcher den här säsongen samtidigt som de släpper in mer än två mål, i snitt per spelad match. På bortaplan har man dessutom förlorat sex av åtta matcher, ja till och med Spezia besegrade de här för ett par veckor sedan, och AC Milan och Lazio städande som väntat undan Salernitana enkelt. 2-0 och 3-0. Vi räknar med att få se samma resultat på lördag.

Odds från Serie A

Spelbolagen är som väntat överens om vilket lag som har störst chans att gå segrande ur lördagens möte på Stadio Artemio Franchi. Fiorentina såklart. De målas upp som stora favoriter här på hemmaplan och det, som sagt med all rätt. Vi är inne på samma linje och blir en aning överraskande av det fina oddset som ändå ställs fram här hos Bethard.

Det är dock inte 1×2-marknaden vi är intresserade av, utan asianmarknaden där linan -1,5 betalar finfina 1.90 gånger degen. Vi nämnde tidigare att Salernitana släppt in mer än två mål i snitt per match, Fiorentina snittar samtidigt mer än två mål här på hemmaplan och därför ser vi ingen som helst anledning till att inte investera i spelet. Det luktar snarare 3-0 här än 2-0, Fiorentina har trots allt gjort 13 mål på sina 4 senaste hemmatcher.

Fiorentina (-1.5 asian handicap) blir därför vårt speltips från Stadio Artemio Franchi, klickas som sagt in till fina 1.90 gånger insatsen och detta hos spelbolaget Bethard, som bjuder alla nya kunder på 1000 SEK i välkomstbonus. Missa inte det! Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.90
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: