speltips tipsmedoss kamil

Speltips Manchester City – Everton 21/11: Ett multi-val hos ComeOn

Fint värde har identifierats i söndagens möte mellan Manchester City och Everton. Odds tips till 1.98x!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON!

Twitter Facebook

Premier League fortsätta att rulla under söndagen där vi bjuds på två möten när planen är att avsluta omgång 12. Man City och Everton ställs mot varandra på Etihad Stadium och Tottenham och Leeds drabbar samman på Tottenham Hotspur Stadium vid 17:30 – speltips till den sistnämnda matchen finner ni här.

Manchester City kliver som väntat in i söndagens möte som stora favoriter och det är såklart ett befogat favoritskap. Det skiljer ett par nivåer mellan dessa två klubbar samtidigt som Everton har det allt annat än lätt just nu. De har förlorat tre av sina fyra senaste matcher i Premier League och står totalt sett bara på fyra vinster, det innebär att vi finner de först på en 11:e plats i tabellen.

Annorlunda ser det som bekant ut för Manchester City som agerar tabelltvåa inför omgång 12, de har bara tre poäng upp till Chelsea och förstaplatsen och det demonstrerar tydligt skillnaden mellan City och Everton. Everton är med andra ord även i år en stor besvikelse och trots att möjligtvis skadeläget varit tungt så kommer vi inte från att klubben underpresterat kraftigt under de senaste åren. De ser aldrig ut att ta det där steget och då har man heller inget att säga till om på Etihad Stadium när City står för motståndet. Allt talar för att man förlorar igen på söndag.

PROVA BETHARD – MARKNADENS BÄSTA ODDS! Bethard har tagit den svenska marknaden med storm tack vare sina höga odds. Sätt in 100 kronor och få 200 att spela för. Läs mer och registrera er här!

Kombinationsspel till 1.98x

Den raka ettan är såklart helt ointressant här då spelbolagen är helt överens om att söndagens möte kommer att bli en ensidig historia. Vi håller som sagt med spelbolagen men det finns fortfarande ett intressant värde om vi kombinerar två spel, ett berör City och det andra målen i matchen.

Manchester City har ett någorlunda så tungt skadeläge med Grealish, Torres och De Bruyne out, Foden är dessutom ett frågetecken och med ett landslagsuppehåll i ryggen förväntar vi oss därför inte att Manchester City bjuder på något målkalas, snarare att de plockar en rutinseger i och med att dessutom Champions League väntar nästa vecka. PSG i Paris, trots allt. Därför lär Pep enbart vilja inkassera trean på söndag, en utklassning är inte nödvändig och vi utgår därför från att man slår av på takten vid 2-0.

En Man City vinst + Under 3.5 mål i matchen känns därför väldigt bra så här på förhand, Benitez Everton lär prioritera defensiven och City kan vara en aning trögstartade. Vi klickar in kombinationsspelet till fina 1.98 gånger insatsen hos spelbolaget ComeOn. Missa inte deras välkomstbonus: sätt in 250 SEK och få 1000 att spela för. Stort lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – SÄTT IN 250 SEK, FÅ 1000!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + Under 3.5 mål i matchen
Odds: 1.98
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: