speltips tipsmedoss kamil

Speltips Granada – Real Madrid 21/11: Högoddsare från La Liga

Tuff bortamatch väntar Real Madrid på söndag, Granada är obesegrade i två raka hemmamatcher och har bland annat besegrat Sevilla på Los Cármenes.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Vi finner fortsatt Real Sociedad i topp av tabellen i La Liga men Real Madrid lurar strax bakom och har dessutom matchen mindre spelad, det betyder att de även har förstaplatsen i sina egna händer då det bara skiljer ett poäng Sociedad och Real Madrid åt i tabellen. Alltså fortsatt en ordentlig morot för Los Blancos, som givetvis har siktet inställt på en trepoängare i söndagens möte i Granada.

Det är dock precis som vi nämner i ingressen en smålurig bortamatch Real Madrid har framför sig, Granada må ha fått en svag start på säsongen men är alltid stabila här hemma och tenderar även att kunna orsaka problem för storklubbarna. Sevilla fick uppleva det så sent som i oktober månad, Sevilla föll även här i fjol och det gjorde även lag som Napoli, Valencia och Real Sociedad. 

Därför finns det inget utrymme för underskattning från Real Madrids sida på söndag, det kommer att krävas en gedigen insats om man ska lämna banan med samtliga tre poäng och speciellt så här direkt efter ett landslagsuppehåll. Real Madrid skickar som bekant alltid iväg runt 10 man på landslagsuppdrag och det tär såklart på krafterna, det gör inte Granada i samma utsträckning och det talar onekligen för Granada i den här matchen. Vi kan åtminstone räkna med att få se ett piggt hemmalag på söndag.

Båda lagen gör mål

Granada snittar ungefär exakt ett mål per spelad match här i La Liga och har gjort detta under en väldigt lång tid, i fjol noterades man för 47 stycken och året innan det, 52. Dessutom tenderar de som sagt att prestera mot de större klubbarna, så det är absolut inte så att de bara gör mål mot de sämre lagen utan man gjorde exempelvis tre mål mot Barca, ett mot Atletico och även ett mot Real Madrid. Man har dessutom nätat mot Real här på hemmaplan i tre av de fyra senaste matcherna.

Därför talar trots allt mycket för att Granada gör mål här på söndag. Vi ska heller inte glömma att Real Madrid inte längre tränas av Zinedine Zidane, utan av Carlo Ancelotti och sedan italienaren tog över rodret har Real Madrid släppt in betydligt fler mål. Det är inte samma kompakta Real som i fjol, utan Real släpper i snitt in fler än ett mål per match och har dessutom bara hållit nollan intakt i två av sina åtta senaste matcher.

Att båda lagen gör mål i den här matchen utgår vi därför från, och kombinerar det spelet med att Real Madrid står där som segrar efter 90 spelade. Så pass mycket skiljer det trots allt just nu, Real Madrid är dessutom inne i en bra period där Benzema och Vinicius är otroligt fina. I slutändan räknar vi därför med att de fäller avgörandet och vi klickar därför också in Real Madrid som vinnare i matchen + BLGM – Ja, till mycket fina 2.70 gånger insatsen. Oddset står 888sport för. Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 + BLGM – Ja
Odds: 2.70
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: