speltips tipsmedoss kamil

Speltips Malmö FF – Halmstad 4/12: Avgörandet är framme

Malmö FF behöver minst säkra en pinne för att vinna Allsvenskan 2021. Vi förväntar oss att de vinner här på hemmaplan.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Förutsättningarna är glasklara inför det stora avgörandet här i Allsvenskan, Malmö FF krönas till mästare om de får med sig en pinne från hemmamötet mot Halmstad här i den sista omgången, Halmstad behöver samtidigt helst vinna för att undvika playoff då de står på exakt lika många poäng som Degerfors, ett Degerfors som samtidigt ställs Östersund på bortaplan.

Vi utgår därför från att Halmstad tar sig an lördagens uppgift precis som de tagit sig an alla andra uppgifter, dvs att de kommer att fokusera på defensiven och stå rätt, samtidigt som de med lite tur hoppas kunna få med sig en balja och vinna med uddamålet. Det är deras största chans så här på förhand och därför vore det onekligen överraskande att se en annan approach från gästernas sida.

Och det är en bra approach, det måste vi ändå konstatera eftersom att Halmstad minst sagt varit otroligt defensivt. För trots sin 13:e plats i tabellen så är det bara ett lag i serien som släppt in färre mål än Halmstad, AIK. Det säger allt, Halmstad är defensivt starka och det kommer därför att krävas en gedigen insats från Malmös sida för att få hål på dem, det är en sak som är säker. Vi tror dock Malmö FF har det som krävs för att vinna över Halmstad, i det här skedet, här på hemmaplan.

PROVA CAMPOBET – HÖGA ODDS OCH STORT UTBUD! Hos CampoBet får ni en 100-procentig välkomstbonus, 100% upp till 2000 SEK. Läs mer och registrera er här!

Ett tidigt mål blir nyckeln

Vi kommer inte från att ett tidigt mål kommer att spela en avgörande roll för utfallet i den här matchen, så brukar det ju vara men extra mycket på lördag eftersom att ett mål för Malmö innebär att Halmstad faktiskt måste öppna upp sig och gå för ett mål. Minst ett mål dessutom, högst troligt. Och där är Halmstad inte alls lika bra.

Och just det där målen är vi övertygade om att Malmö FF har i sig under första 45. Det kommer att vara ett jäkla tryck här Eleda Stadion och det är trots allt en helt avgörande match, sådana fighter älskar Malmö FF och därför har vi väldigt svårt att se att Halmstad ska kunna stå emot. Dessutom tror vi heller inte att Malmö är nöjda så länge det står 0-0, absolut inte utan då är man hela tiden ett mål från att eventuellt förlora ett ligaguld och därför förväntar vi oss att Malmö går till attack direkt från matchstart.

Och om ettan kommer så är vi övertygade om att även tvåan gör det, stor chans åtminstone i och med att Halmstad då eventuellt inte har något att förlora längre utan kommer att lyfta sitt manskap. För vi är väl alla överens om att Degerfors har en stor chans att besegra ett redan utcheckat Östersund? 

Vi klickar in Malmö FF (-1.5 asian handicap) till fina 2.05 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet! 2-0? Lycka till! 

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet 100 SEK hos Expekt

Är du ännu inte kund hos Expekt? Hämta hem 100 kr i freebet nu!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.05
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: