sociala medier twitter

Dagens kupong hos CampoBet 4/12: En dubbel till 4.66x

Vi plockar ett spel från Premier League och ett från La Liga när vi formar dagens bästa dubbel. Odds tips till fina 4.66x!

 RYGGA VÅR TRIPPEL HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Spel nummer 1: Newcastle – Burnley (16:00), 1:

Newcastle bjöds som bekant på en fin möjlighet att vinna i den senaste ligaomgången när Norwich tittade förbi på St James, dock åkte man på en tidig utvisning och fick till slut bara med sig ett oavgjort resultat från det mötet. Det var bra sett till omständigheterna men målsättningen var samtidigt tydligt inför matchen; säsongens första trepoängare skulle inkasseras. Därför var det ett misslyckande givetvis.

Men nu på lördag bjuds man på ytterligare ett drömläge, 18:e placerade Burnley gästar St James och här är det alltså bara tre poäng som gäller för Newcastle. Vinner man inte den här matchen så vågar vi nästan redan nu konstatera att det blir spel i Championship eftersom att Leicester, Liverpool, Manchester City och Manchester United väntar i de fyra nästkommande omgångarna. Det kan alltså mycket väl bli så att man vid ett eventuellt poängtapp på lördag fortfarande står på noll vinster efter 19 spelade omgångar.

Vi räknar därför med att få se ett oerhört taggat Newcastle i den här matchen, ett Newcastle som kommer att göra allt i sin makt för att få med sig samtliga tre poäng från St James. Och precis som vi slagit fast så är det trots allt ett generöst motstånd, ska man vinna någon gång så är det nu. Vi klickar in den raka ettan!

Spel nummer 2: Atletico Madrid – Mallorca (18:30), 1 (-1.5 asian handicap): 

Atletico Madrid är i vår värld den solklara tvåan i La Liga säsongen 21/22. Och nu bekräftar även tabellen att de är det, då Sevilla och Real Sociedad tappat fart under de senaste veckorna. Atletico har utnyttjat det faktum och noterats för 10 poäng på de 4 senaste omgånganra. 

Och här senast fick vi äntligen se det hela släppa för Atletico Madrids offensiv, fyra baljor satte man dit mot Cadiz på bortaplan och samtliga fyra mål gjorde man i andra halvlek. Det får oss att tro på att en bättre period väntar för Atletico framöver, en period med mindre kryss och fler vinster för att exakt de kraven borde vi ställa på det här gänget. De har ett otroligt lag, minst sagt och ska tydligare utmana Real Madrid om ett ligaguld den här säsongen, de nämndes som favorit inför, och vi tror fortfarande de har det i sig.

Därför utgår vi även från att Atletico Madrid, dessutom med ett positivt skadeläge, besegrar nykomlingen Mallorca komfortabelt här i Madrid. Fyra gjorda senast, och vi förväntar oss att man sätter dit minst två mot ett bortasvagt Mallorca, ett Mallorca som i snitt släpper in fler än två mål på resande fot. Därför blir vårt andra spel i den här kupongen; Atletico Madrid (-1.5 asian handicap).

Tillsammans betalar dubbeln finfina 4.66 gånger degen hos spelbolaget CampoBet. Otroligt fint värde, Newcastle vinner första matchen samtidigt som Atletico städar undan Mallorca. Missa heller inte CampoBets välkomstbonus, 100% upp till 2000 SEK! ↓

RYGGA VÅR DUBBEL HOS CAMPOBET – FÅ 2000 KR BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100 SEK i freebet – hos Mr Green

Är du ännu inte kund hos Mr Green? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Newcastle & Atletico Madrid (-1.5 asian)
Odds: 4.66
Bolag: CampoBet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: