speltips_skribent

Speltips Lyon – Lorient 8/5: Insatsen dubblas

Moralstärkande insats från Lyons sida senast men även en otrolig viktig trepoängare – Champions League fortsatt inom räckhåll.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Kaosmatch i Monaco i söndags resulterade till slut i fem röda kort, samt även ett sent avgörande från Lyons sida, med en man mindre på banan, alltså en otroligt skön trepoängare och en trea som givetvis stärker det här Lyon kraftigt inför dem tre sista omgångarna i Ligue 1.

Och det är alltså väldigt mycket som står på spel här under avslutningen, Lyon infinner sig på en fjärdeplats i tabellen, och som bekant innebär tredjeplatsen kvalspel till Champions League, en position Monaco fortfarande har intakt, trots förlusten. Men numer skiljer det alltså bara ett poäng lagen åt, och det betyder att Lyon har alla anledningar att gå för det hela, speciellt eftersom att spelschemat är generöst – efter Lorient väntar Nimes och sedan Nice.

Vi utgår därför från att vi kommer att få bevittna ett ordentligt påslaget Lyon, de har fått vila i en vecka ungefär och bör ha batterierna fulladdade efter den stökiga tillställningen i Monaco, och ett Lyon med fyllda energidepåer ska bara besegra ett motstånd av Lorients kaliber, i 10 av 10 fall i det här skedet av säsongen.

Odds från asianmarknaden

Lorient är ett småklurigt motstånd just nu, det måste vi konstatera eftersom att de först infinner sig på en 17:e plats i tabellen, vilket innebär att de – precis som Lyon – har allt att spela för under avslutningen. Mer exakt om sin överlevnad, vilket givetvis lär motivera spelarna, men!

Vi kan helt enkelt inte blunda för den stora skillnaden här, för faktum är att den är väldigt stor i det här fallet. Just hemmaplansfördelen lär Lyon kunna dra nytta av här, Lorient är trots allt seriens näst svagaste lag på bortaplan och har alltså blott 1 seger på 17 spelade matcher. Det är den lägsta siffran av samtliga lag och addera därtill att de, i snitt släpper in två mål per spelad match. Det, tillsammans med Lyons jakt på Champions League lär avgöra utfallet här.

Vi väljer därför att klicka in Lyon (-1.5 asian handicap) till exakt dubbla degen hos spelbolaget No Account Bet. Det får ses som ett väldigt fint värde. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.00
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: