speltips_skribent

Speltips FC Barcelona – Atletico Madrid 8/5: Alla blickar mot Camp Nou

Barcelona och Atletico Madrid ställs mot varandra i ett helt avgörande möte, två poäng skiljer lagen åt med fyra omgångar kvar att spela. Vilken tillställning!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS INTERWETTEN!

Twitter Facebook

Barcelona, Atletico Madrid eller Real Madrid kommer att vinna La Liga den här säsongen och oavsett hur vi väljer att se på det hela, så konstaterar vi att utfallet här på lördag, givetvis betyder allt. Barcelona måste vinna den här matchen samtidigt som känslan säger att Atletico är nöjda med krysset, detta trots att ett kryss innebär att Real Madrid helt plötsligt har allt i egna händer.

För det är onekligen på sin plats at lyfta, att Atletico inte alls nått upp till samma fina höjd som under hösten, de är uppenbarligen ett sämre lag idag än för ett par månader sedan och vad det mer exakt beror på är givetvis svårt att svara på. Man är i alla fall väldigt beroende av att Suarez gör mål och gör han inte detta, lider man ofantligt mycket och har svårt att hitta fram. Och just eftersom att man inte alls fått samma utdelning som tidigare, så utgår vi ifrån att Simeone är väldigt nöjd med ett kryss på Camp Nou.

För det är bara att konstatera att Barcelona är stora favoriter, med all rätt. Barca har växlat upp ordentligt under våren och likaså har Messi gjort detta, och jämför vi Barcelonas siffror med Atleticos, och enbart tar hänsyn till 2021, så skiljer det faktiskt ljusår lagen åt, Barca är mer dominanta, bättre och vunnit i princip dubbelt så många matcher. Det går helt enkelt inte att blunda för när man ska gräva fram ett spel från Camp Nou.

Kombinationsspel till 2.55x

Alla som följt La Liga och Atletico närmre under dem senaste åren är väl medvetna om hur Simeone väljer att approacha dessa typ av tillställningar. Det är sällan vi får se ett annat Atletico än ett defensivt sådant, ett Atletico som helt ger bort initiativet och sjunker ner i banan. Därför räknar vi med att man gör exakt samma sak på Camp Nou på lördag.

Och Atletico är som bekant duktiga på att spela försvarsspel, de släpper sällan in mer än ett mål och har man en riktigt svag dag på jobbet släpper man i princip in max två, det får oss att tro på att vi får bevittna en målsnål tillställning på lördag. Barcelona har trots allt heller inte råd att ta allt för stora risker här, de är dessutom väl medvetna om att de kommer att ha mycket boll, vilket öppnar upp för ett tålmodigt Barcelona – målchanserna kommer så småningom att dyka upp.

Vårt speltips härifrån blir därför Barcelona som vinnare i matchen, plus under 3.5 mål och detta kombinationsspelet betalar alltså finfina 2.55 gånger degen hos spelbolaget Interwetten. Otroligt värde!

RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – HÖGSTA ODDSEN!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.55
Bolag: Interwetten (Spela på dem högsta oddsen)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: