speltips tipsmedoss kamil

Speltips Legia Warszawa – Leicester 30/9: Tydlig skillnad

Legia Warszawa har förlorat tre av sina fyra senaste matcher i den polska ligan – ska inte räcka till mot ett Premier League-motstånd.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Legia Warszawa har fått allt annat än en trevlig start på säsongen hemma i Polen och infinner sig först på en 15:e plats i tabellen efter sju spelade omgångar. Nu har ett par lag i den här serien släpat efter med matcher och ligan är jämn men vi kommer inte från att Legia fått en mardrömsstart och placerar sig hela nio poäng efter tabellettan Lech Poznan.

Det är givetvis under all kritik för en klubb av Legia Warszawas kaliber, kraven är större än så även fastän man inledde sitt Europa League-äventyr på bästa möjliga sätt genom att besegra Spartak Moskva på bortaplan. I en grupp som består av Spartak Moskva, Leicester och Napoli är givetvis den trean helt avgörande för Legias del och den ger dem onekligen hopp om att kunna utmana dessa bjässar. 

För Leicesters del slutade premiären mot Napoli i ett kryss, ett 2-2-resultat efter att Napoli kommit tillbaka efter ett 2-0-underläge på King Power Stadium. En besvikelse för Leicester givetvis, som mycket väl hade kunnat rotera kraftigare här i Europa League om den ettan istället hade resulterat i tre poäng. Nu behöver de tända till och vinna, annars kan det onekligen bli knepigt längre fram.

Klasskillnad

Och just eftersom att Leicester entrar torsdagens möte med ett kryss från premiären i bagaget, så räknar vi med att de växlar upp och går för samtliga tre pinnar på torsdag. Gör de detta så ska de bara besegra ett lag av Legia Warszawas kaliber i 8 av 10 fall – åtminstone när Legia Warszawa ser ut som de gör i dagsläget.

Nu är Legia Warszawa absolut inget blåbärsgäng utan de har massvis med erfarenhet från dessa sammanhang och prioriterar dessutom matcherna, det gör inte Leicester på exakt samma sätt utan fokuset ligger främst på Premier League. Men det går samtidigt inte att blunda för skillnaden, Legia var redan illa ute mot Spartak Moskva i premiären där Spartak var det bättre laget i matchen, de vann exempelvis avsluten med 23-7 och hörnfighten med 6-3. Dessutom hade man mer boll. Det var egentligen turen Legia hade på sin sida i den matchen och samma tur kommer man inte att ha två matcher i följd – det är vår fasta övertygelse.

Vi klickar därför in den raka tvåan här och gör detta till godkända 1.69 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet. 0-1/2?

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet till Champions League

CL för hela slanten! Hämta hem 100 kr i freebet hos Expekt.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.69
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: