speltips tipsmedoss kamil

Speltips Ferencvaros – Real Betis 30/9: Odds och rek från Europa League

Speltips, odds och allt inför torsdagens möte mellan Ferencvaros och Real Betis den 30 september. Matchstart: 21:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Europa League är tillbaka och vi tar oss ytterligare en gång an spanska Real Betis när de fortsätter sitt Europa-äventyr under torsdagen. För två veckor sedan blev det vinst över Celtic i premiären och efter den trean så är det bara att konstatera att Real Betis är storfavoriter till att ta sig vidare till slutspelet – detta trots att bara en omgång har spelats.

Bayer Leverkusen och Ferencvaros är dem två andra lagen i grupp G och när de ställdes mot varandra i premiären så vann som väntat Leverkusen matchen. 2-1 slutade det mötet i Tyskland vilket innebär att vi har Betis och Leverkusen på 3 poäng, samtidigt som Celtic och Ferencvaros ställer in siktet på att knipa sina första poäng under torsdagen.

Och visst är Ferencvaros ett småklurigt motstånd och i sin tur kapabla till att åtminstone störa lag som Betis och Leverkusen, men i slutändan räknar vi med att de slutar sist i gruppen, eventuellt trea före Celtic som inte alls imponerar i dagsläget. Ferencvaros kommer dock att ge sitt allt för att besegra Betis och vi räknar med att de ställer till det för spanjoren en aning i alla fall, inte att de vinner men Betis har allt annat än en bra defensiv och det lär straffa sig här i Ungern, precis som det gjort i princip i alla deras ligamatcher så här långt.

Mål åt båda håll?

Att Pellegrini inte lyckats sätta defensiven i detta Betis än är ingen direkt nyhet för de som följer La liga närmre, chilenaren plockades in för att stabilisera det här lagbygget och har till viss mån lyckas, men detta främst tack vare den fina offensiven han lyckats implementera.

Real Betis slutade på en sjätteplats i tabellen i La Liga i fjol, ett stort steg i rätt riktning och man har inlett årets säsong bra då man infinner sig bland dem sju främsta, men! Defensiven är fortfarande ett problem, Betis släppte som tabellsexa in hela 50 mål i fjol, bara två färre än tabelljumbon Eibar och sju färre än Huesca som åkte ner till Segundan. I år har det sett en aning bättre ut då snittet är lägre men vi konstaterar samtidigt att Betis bara lyckats hålla nollan intakt i en av sina åtta inledande fighter under säsongen 21/22 – dessutom mot Getafe som förlorat alla sina matcher och bara gjort två mål.

Med det sagt så räknar vi möjligtvis inte med att se samma resultat som mot Celtic för två veckor sedan (4-3), men Ferencvaros kommer att få sina målchanser och vi är inne på att de åtminstone sätter dit en boll här på hemmaplan. Därför blir speltipset likadant som senast, dvs. att båda lagen gör mål i matchen. Målspelet betalar godkända 1.667 gånger degen hos spelbolaget 888sport. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.667
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: