speltips_skribent

Speltips Leeds – Southampton 23/2: Vidöppen tillställning

Allt talar för att vi får bevittna en underhållande fotbollsmatch när Leeds och Southampton letar form på tisdag.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Ett litet steg i rätt riktning för Southamptons del i helgen när man fixade en pinne mot Chelsea på St Mary’s, innan dess hade de trots allt fem raka förluster här i Premier League, men alltså inte bara det, Southampton släppte dessutom in 18 mål på dessa 5 matcher. 

Så en pinne mot Chelsea betyder onekligen mycket och förhoppningsvis är det en bättre period som väntar framöver. Och givetvis är det så att en insats kan förändra hela stämningen i truppen, Chelsea har som bekant varit på uppgång under Tuchel och därför räknar vi med att Southampton kliver in stärkta i tisdagens möte. En liten boost av självförtroende åtminstone. 

Och visst ska Southampton ha en god chans här när ett ojämnt Leeds tittar förbi, det är dock sällan lätt att placera Bielsas lagbygge, de är upp och ner i princip hela tiden, vilket samtidigt gör det svårt att helt räkna ut dem från en match, så vi höjer även ett varningsfinger för hemmalaget, trots den svaga formen här på slutet – med tre förluster på dem fyra senaste omgångarna.

Odds från målmarknaden

Om det är en marknad som sticker ut och är given att tittar närmre på när Leeds entrar en fotbollsplan så är det självklart målmarknaden. Mål åt alla håll är ett mönster vi fått bevittna i princip i omgång efter omgång och Leeds målskillnad bekräftar onekligen det faktum – att målen är värda att investera i. 40 mål framåt, men samtidigt 43 insläppta, ja det säger väl allt?

Dessutom så är det trots allt två lag som går för samtliga tre pinnar här, Leeds har den här säsongen inte förlorat tre raka ligamatcher tidigare, och står alltså nu på två raka förluster, därför kan vi utgå ifrån att de reagerar, och vanligtvis studsar de alltså tillbaka. Det talar åtminstone för att man gör mål – även det faktum att man blev nollade mot Wolves senast.

Vi kommer därför att investera i målen och klickar alltså in bergsäkra, över 2.5 mål i matchen, till godkända 1.62 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet – spelet har suttit i 6 av Leeds 8 senaste matcher här i Premier League. 2-1 åt något håll?

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.62
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: