speltips_skribent

Speltips Juventus – Inter 15/5: Motivation slår klass?

Tre pinnar är som bekant ett måste för Pirlos Juventus under lördagen, samtidigt hoppas man på poängtapp för Atalanta, Milan eller Napoli.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Serie A ställer fram en otroligt spännande näst sista omgång och här lär saker och ting avgöras för minst ett gäng åtminstone. Juve behöver som bekant vinna, gör man inte detta missar man högst troligt CL nästa säsong, och situationen är faktiskt så illa att man riskerar att missa CL trots seger över Inter. Ja, hur hamnade man i den här knipan?

Juve agerar alltså tabellfemma inför omgång 37 och har ett poäng upp till närmsta motstånd, vilket är Napoli. Ytterligare tre pinnar upp till AC Milan och Atalanta, men relevant att lyfta fram i samband med dessa två lag är det faktum att det för Juve inte räcker att hamna på exakt lika många poäng som dem, utan de båda leder inbördes möten-fighten mot Juve, vilket givetvis gör situationen ännu tuffare för Pirlos lagbygge.

Det går givetvis att diskutera olika scenarion här framöver, hur tabellen eventuellt ser ut inför den sista omgången, men faktum är att det bara är en sak som gäller här för Juve, och det är tre pinnar. Man måste besegra tabellettan Inter här i Turin och man behöver genomföra en 100-procentig insats, något annat har man faktiskt inte råd med. Upp till bevis Juve, upp till bevis Ronaldo och upp till bevis Pirlo.

Motivation slår klass?

Självklart är det så att Inter, trots att de redan är klara ligavinnare, vill tvåla dit Juventus och även vara den stora anledningen till att Juve eventuellt missar Champions League, det vore onekligen en skön seger för Inter och även ett ännu tydligare tronskifte i det här landet, därför är det möjligtvis så att begreppet; “motivation slår klass” inte betyder något här, eller?

I slutändan är det dock svårt att blunda för att lördagens möte betyder ALLT för Juventus, det har säkerligen alla i klubben varit tydliga med att konstatera här under veckans gång. För även fastän Inter tar uppgiften på största möjliga allvar så kommer vi inte ifrån det faktum att förberedelserna säkerligen sett lite annorlunda ut, i jämförelse med Juve. Juve kommer att brinna i den här matchen och just dem sista 10 procenten, tror vi även avgör utfallet.

Vi väljer att tro på Juve och Ronaldo, och klickar in dem som vinnare här till godkända 2.15 gånger insatsen hos spelbolaget Betway. Måste testas!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.15
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: