speltips_skribent

Speltips Chelsea – Leicester 15/5: FA Cup-final!

Det blev förlust för Chelsea i den senaste FA Cup-finalen 2020 – revanscherar sig på lördag?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS MR GREEN!

Twitter Facebook

Chelsea entrar sin andra raka final i FA Cupen och är precis som i fjol favoriter till att vinna, stora sådana, spelbolagen ger Leicester små chanser här vilket väl är förståeligt i och med hur Chelsea ändå växlat upp här under dem senaste månaderna. Stora stora kliv under Tuchel.

Vi kommer samtidigt inte ifrån att Leicester tappat fart sedan hösten, våren har varit lite av en berg- och dalbana för deras del, och man har lite Uniteds spelschema att tacka, för att man ändå här närmst i princip cementerade sin CL-plats genom att besegra ett United som ställde ut en väldigt svag elva. Innan dess så var oron stor, onekligen.

Men nu är det en helt ny fight det här, en final på Wembley där två lag går all in för att vinna titeln. FA Cupen må ha tappat lite genom åren men när det väl vankas final så råder det inga som helst tvivel om att matchen är högst prioriterad, därför kommer vi givetvis att få se bästa möjliga lag från båda sidor, och när de väl ställs fram så är det svårt att blunda för Chelseas kvalité. 

Truppen intakt

Kante var utanför truppen när Chelsea i veckan spelade mot Arsenal, och fransmannen är fortsatt ett frågetecken, även fastän brittisk media ger honom en god chans att starta. Utöver Kante är även Kovacic på väg tillbaka, men annars har man truppen intakt. Och det är alltså något Tuchel haft under i princip hela våren, en stor anledning till att man kunnat slåss på tre fronter. Så är det.

Leicester saknar fortfarande Justin och Barnes, vilket som bekant har slöat ner Leicester kraftigt. Speciellt när man dessutom hade Maddison borta under den perioden. För det får man trots allt konstatera att det gjorde, och Leicester har faktiskt inte riktigt gått att känna igen sedan dess, även fastän de plockat ett par tunga segrar sedan dess. De infinner sig trots allt fortsatt på en tredjeplats i PL-tabellen och det är ett tydligt kvitto på att Leicester är att räkna med.

Men ska vi välja en sida på lördag så blir det Chelseas, vi tycker höjden är betydligt bättre och då Tuchel dessutom fått dem defensiva pusselbitarna på plats, Chelsea släpper inte väldigt lite mål och har slagit ut Atletico och Real på vägen till en Champions League-final, det tycker vi säger allt.

Därför klickar vi också in Chelsea som vinnare i FA Cup-finalen och gör detta till godkända 1.89 gånger insatsen hos spelbolaget Mr Green. 2-1? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.89
Bolag: Mr Green (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: