speltips_skribent

Speltips IFK Göteborg – Mjällby AIF 18/7: Vi väljer sida

IFK Göteborg noterades för en efterlängtad trea i Östersund senast, får de fart på grejerna nu?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NORDICBET!

Twitter Facebook

IFK Göteborg stod bara på blott en seger inför mötet mot Östersund i förra veckan vilket är en stor besvikelse givetvis, förväntningarna inför säsongen var betydligt större än så, speciellt i och med Hamsiks entré men även det faktum att både Berg och Wendt kritade på ett par veckor senare. Det pratades om ett ligaguld till och med, men IFK har som bekant varit allt annat än en guldkandidat så här långt in på säsongen 2021.

Det finns dock fortfarande tid till att repa sig, med Bergs och Wendts intåg räknar vi med att Göteborg bara blir bättre och bättre framöver, möjligtvis räcker det inte till en top 3 placering, men att de är med och stångas om en top 5 placering är inte alls omöjligt, åtminstone i vår värld, man har en minst sagt stark trupp och potentialen är stor. Berg och Wendt är två erfarna gubbar som kommer att bidra, både utanför och på banan och de är som bekant dessutom spelklara inför söndagens möte.

Så en efterlängtad seger senast, med Berg och Wendt spelklara, självklart går därför IFK Göteborg för samtliga tre pinnar på Gamla Ullevi, självförtroendet är på topp och ambitionen är att klättra i tabellen, man entrar andra halvan ordentligt taggade och därför räknar vi med att Mjällby får det tufft på söndag.

Fem raka poängtapp

Mjällby överraskade i princip alla i fjol när de till slut landade in på en femteplats i tabellen, en minst sagt imponerande säsong men att räkna med samma resultat under 2021, går faktiskt inte att göra. Absolut ingen tillfällighet i fjol, man var ramstarka och gick alltid för poäng på hemmaplan, men lite annorlunda ser det alltså ut så här ett år senare. Siffrorna talar sitt tydliga språk.

Vi finner Mjällby först på en 13:e plats i tabellen och de har ännu inte vunnit en match på bortaplan, fem raka poängtapp är dessutom ett faktum inför söndagens möte vilket inte direkt betyder att Mjällby lyser, de räckte varken till mot Sirius eller Norrköping och entrar därför banan en aning sargade. Stor skillnad ifall vi jämför det mot stämningen i Göteborg-lägret.

Vi tror uppenbarligen starkt på IFK på söndag och kommer därför även att syna dem på 1×2-marknaden, nyckelmatch för deras del och ett tydligt vägskäl, den här matchen måste de bara vinna. Den raka ettan klickas in till 1.84 gånger degen hos spelbolaget NordicBet. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NORDICBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.84
Bolag: NordicBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: