speltips_skribent

Speltips Djurgårdens IF – IK Sirius FK 19/7: Odds tips till 2.05x

Speltips, odds och allt inför måndagens möte mellan Djurgården och Sirius den 19 juli. Matchstart: 19:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NORDICBET!

Twitter Facebook

Vi fick bevittna en förvånansvärt svag insats från Djurgården mot Halmstad på Örjans Vall senast, en insats som även resulterade i ett poängtapp (0-0), vilket Malmö FF utnyttjade när de besegrade Degerfors med hela 5-0 på bortaplan.

Dock är det så att Djurgården fortfarande har en förstaplats i sina egna händer inför måndagens möte mot Sirius, de har spelat två matcher färre än Malmö FF och avståndet stavas fem poäng, men vi kommer samtidigt inte från att Malmö FF bara ser bättre och bättre ut, de såg minst sagt fina ut mot Degerfors, och det gäller därför att växla upp för Djurgården om man har planer på att vinna Allsvenskan 2021.

Det positiva för Djurgårdens del är dock det faktum att man fortsatt ser väldigt stabila ut bakåt, tre hållna nollor på raken betyder att man fortfarande bara har släppt in blott sex mål, det är riktigt bra och även något vi tycker vittnar om att Djurgården har det som krävs för att utmana Malmö i år. Det kommer dock inte att bli lätt, Malmö har givetvis större muskler men än så länge så är det faktiskt DIF som har den där förstaplatsen i sina egna händer, och därför räknar vi även med att Djurgården reagerar på Malmös senaste storseger här under måndagen.

Sirius räcker inte till

Sirius stod för en fin säsong i fjol som till slut resulterade i en 10:e plats i tabellen med stor marginal ner till kvalplatsen men att ha samma förväntningar på dem under 2021 går inte att ha, Vecchia har lämnat och det är givetvis ett stort tapp för en klubb av Sirius kaliber och därför är det heller inte överraskande att Sirius bara har vunnit 3 av sina 10 inledande matcher i år. Vi är dock övertygade om att de kommer att spela kvar i Allsvenskan även under nästa säsong, men skillnaden är tydlig och man är absolut inte samma hot som under 2021. 

Dagsformen är heller inte den bästa då Sirius här närmst förlorade mot Malmö FF med hela 4-0, deras fjärde förlust på dem sex senaste omgångarna dessutom vilket är en tydlig indikation på att man är klart sämre i år. Därför tror vi också Sirius får det jobbigt mot Djurgården på måndag, Tele2 är dessutom där DIF trivs som allra bäst där resultatraden talar sitt tydliga språk, 4-1-0, 9-1. Ett otroligt facit.

Vi kommer därför att slänga in en slant på Djurgården (-1.5 asian handicap) till fina 2.05 gånger degen hos spelbolaget NordicBet, fint värde när Djurgården behöver reagera på Malmös senaste trea. Lycka till vid rygg!

RYGGA DITT SPEL HOS NORDICBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.05
Bolag: NordicBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: