speltips_skribent

Speltips Dortmund – Eintracht Frankfurt 3/4: Sexpoängsmatch!

Tabellfemman vs tabellfyran, när Borussia Dortmund tar sikte på Champions League-platsen. Måstematch!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Borussia Dortmund har som bekant haft en tuff säsong i Bundesliga så här långt men ser sakta men säkert ut att börja hitta rätt igen efter ett par trepoängare. De kommer dock behöva växla upp ytterligare framöver, det återstår numer bara åtta omgångar att spela för och Dortmund har fyra pinnar upp till just Eintracht Frankfurt – och den åtråvärda Champions League-platsen.

Tre poäng är därför ett måste för Dortmunds del på lördag, visst kan krysset fortfarande vara ett okej resultat men det gäller att krympa avståndet, annars är det uppenbarligen för sent. En sak är åtminstone säker, man har absolut inte råd att förlora den här matchen och därför utgår vi också från att Dortmund kopplar ett tidigt grepp om Eintracht på lördag, det lär vara deras approach i alla fall, för så tenderar det trots allt att se ut när Dortmund jagar en trepoängare.

Eintracht Frankfurt är inte alls på samma sätt beroende av en vinst som Dortmund, de har som sagt fyra poäng ner till Dortmund och därför är givetvis också ett kryss ett väldigt positivt resultat för deras del. Inga onödiga risker kommer att tas, utan vi räknar istället med att Eintracht lirar lite avvaktande, de lär vänta in Dortmunds stötar för att sedan ställa om. Frågan är bara ifall man orkar stå emot under första 45, det kommer att bli nyckeln här.

Vi väljer Dortmund

Att Borussia Dortmund har en trea i sig här på Westfalen råder det absolut inga som helst tvivel om, vi alla är väl medvetna om höjden det här gänget besitter och hamnar man rätt, så ska man bara gå segrande ur det här mötet.

Positivt för Borussia Dortmund är dessutom det faktum att både Reus och Guerreiro ser ut vara tillbaka, Reus är en klasspelare samtidigt som Guerreiros närvaro aldrig ska underskattas – portugisen har varit oerhört effektiv i Dortmund-tröjan och är en viktig pjäs. Sancho är som bekant fortfarande out.

Med det sagt så kommer vi att, precis som underrubriken antyder, välja Borussia Dortmunds sida på lördag. Det är lite av en sista chans och dessutom ett drömläge att krympa avståndet upp till CL, därför förväntar vi oss att man gör jobbet – upp till bevis!

Den raka ettan klickas in till godkända 1.77 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet – 100 SEK i välkomstbonus får ni här! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.77
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: