speltips_skribent

Speltips Atalanta – Udinese 3/4: Drömodds identifierat

Ett formstarkt Atalanta spelar för Champions League – ska väl bara resultera i en komfortabel hemmaseger när Udinese tittar förbi?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS INTERWETTEN!

Twitter Facebook

Atalanta har som bekant växlat upp ordentligt under 2021, efter en någorlunda svag höst. Och deras fjärdeplats är onekligen ett kvitto på att Atalanta är ett av Italiens just nu allra bästa fotbollslag, annorlunda går det inte att se på det hela så här i april månad, 2021.

Vi närmar oss en avslutning och Atalanta har som sagt växlat upp, vi tycker det är en tydlig signal på att Atalanta är på riktigt, att de steppar fram när det behövs som allra mest. Och tittar vi närmre på tabellen så har Atalanta till och med en andraplats inom räckhåll, man står på exakt lika många poäng som Juve, och har fyra poäng upp till AC Milan och andraplatsen, det är bara imponerande.

Därför förväntar vi oss också att Udinese stöter på problem på lördag, de har förvisso sett bättre och bättre ut under februari och mars månad, och har bara noterats för en förlust på dem sex senaste omgångarna, men svårighetsgraden höjs ett par snäpp när man kommer på besök till Bergamo, det rådet det inga som helst tvivel om. Och vi fick bland annat se Udinese förlora senast när just svårighetsgraden trappades upp, Lazio slog Udinese med 1-0 på bortaplan inför landslagsuppehållet.

Dagens bästa speltips

Atalantas offensiv behöver som bekant ingen närmre presentation, utan alla är nog väl medvetna om vad Atalanta är kapabla till i offensiv väg vid det här laget. För efter ett fantastiskt 19/20, så har man fortsatt leverera framåt, och faktum är att inget lag i Serie A gjort fler mål än Atalanta säsongen 20/21. 65 mål har det blivit framåt, och med det sagt så förväntar vi oss åtminstone att man gör två på lördag. Om inte tre eller fyra, för det är trots allt Atalanta det här.

Vi kommer därför att klicka in ett odds på asianmarkanden, mer exakt favoritspelet; -1.5, för allt som oftast har den linan suttit med marginal när en investering har gjorts i Atalanta. Vi tror helt enkelt inte Udinese lyckas stå emot här på bortaplan, det vore onekligen överraskande ifall man faktiskt gjorde detta då man bara lyckats vinna en match på resande fot sedan i mitten på december månad – 1 vinst på 9 försök.

Atalanta (-1.5 asian handicap) synas till mycket fina 2.30 gånger insatsen hos spelbolaget Interwetten. Ett fantastiskt odds, trots att vi precis haft ett uppehåll på två veckor. 3-1? Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – HÖGSTA ODDSEN!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.30
Bolag: Interwetten (Spela på dem högsta oddsen)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: