speltips_skribent

Speltips Crystal Palace – Manchester United 3/3: Svårighetsgraden höjs

Manchester United reser söderut till London med siktet inställt på en trepoängare – måstematch!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Tre poängtapp på dem fyra senaste omgångarna är facit för Manchester United inför onsdagens möte mot Crystal Palace. Därför är det hög tid att börja vinna fotbollsmatcher för Solskjaers mannar, för här framöver kan vi räkna med att lag som Chelsea, Liverpool och Tottenham växlar upp, dem två sistnämnda vann senast och minska avståndet upp till United, även fastän det fortfarande skiljer en del poäng.

Det gäller därför att studsa tillbaka på onsdag för Manchester United, inte senare. Nu kommer det självklart inte att bli något ligaguld i år, men man spelar fortfarande kvar i Europa League, och har samtidigt bara sex pinnar ner till femteplatsen, vilket betyder att det faktiskt kan bli tufft framöver, det svänger trots allt snabbt inom fotbollen.

Så det är alltså bara seger som räknas här för Uniteds del, ytterligare ett poängtapp hade onekligen kunnat få det här laget ur rytm, då har man helt plötsligt bara vunnit en av sina fem senaste matcher i ligaspelet och sådant kan mycket väl sätta sig i skallen på spelarna. Så vi räknar med att få se ett piggt United, som går för samtliga tre pinnar på Selhurst Park.

Odds från Premier League

Crystal Palace har noterats för fyra poäng på dem två senaste omgångarna här i Premier League, seger över Brighton på bortaplan och kryss här närmst mot Fulham på Selhurst Park. Och det är väl lite där Palace står i dagsläget, de är väl okej men absolut inte mer och det bekräftar även deras tabellposition (13).

Men vi räknar åtminstone med att Crystal Palace bjuder upp till fight här på onsdag, de tenderar att prestera bra mot dem lite större klubbarna trots allt. De besegra som bekant just Manchester United i början på säsongen, och har även hunnit med att plocka poäng mot Chelsea, Tottenham och Arsenal. Det ger Palace givetvis tro inför den här matchen.

Men nu är det alltså så att Palace saknar åtta ordinarie lirare på onsdag, det måste nämnas och det kommer givetvis att påverka deras prestation. Vi räknar därför med att United visar sig vara steget större till slut, men vi räknar samtidigt med att Palace sätter dit en balja åtminstone. United kommer absolut inte att kliva in med samma approach här, som man gjorde mot Chelsea, Arsenal eller Liverpool, samtliga dem matcherna slutade som bekant 0-0.

United måste agera och studsa tillbaka, och därför utgår vi ifrån att man kliver in med en betydligt offensivare approach, lite så som de egentligen har spelat under hela säsongen 20/21 – bortsett från i toppmatcherna. Det talar för att man öppnar upp sig lite bakåt – och United har trots allt släppt in 32 mål så här långt. 

Därför väljer vi att klicka in kombinationsspelet; Manchester United vinnare i matchen & BLGM – Ja, till skyhöga 3.20 gånger degen hos spelbolaget Betfair. 1-3?

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 + BLGM – Ja
Odds: 3.20
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: