speltips_skribent

Speltips BK Häcken – Örebro SK 12/5: Första trean inkasseras?

Häcken står fortfarande på noll segrar fem omgångar in i seriespelet – måste vinna på onsdagskvällen.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

BK Häcken agerar tabelljumbo i Allsvenskan 2021 efter fem spelade omgångar, en mening vi absolut inte trodde vi skulle formulera så här den 11 maj när det här inlägget alltså skrivs, utan snarare det motsatta, att de skulle infinna sig bland dem tre, fyra främsta, efter det imponerande fjolåret, med en tredjeplats intakt efter 30 spelade omgångar.

Men nu är det alltså en sådan här start Häcken åkt på, vilket betyder att det ser allt annat än ljust ut. De har redan 10 poäng upp till Djurgården och åtta poäng upp till en top 3 placering, och även fastän säsongen är ung så är vi väl medvetna om att det är svårt att jobba ikapp ett avstånd som är så där stort. Allt det här betyder egentligen bara en sak, det är bara tre pinnar som gäller på onsdag, det är Örebro som väntar och här finns inget utrymme för ursäkter. Noll.

Nu vann förvisso Örebro här senast, mot Halmstad med 1-0 på hemmaplan, vilket även var deras första trea under 2021, men vi kommer inte från att Örebro är ett generöst motstånd för ett sargat Häcken just nu. Lite av ett drömmotstånd, dessutom på hemmaplan. För bortser vi från matchen mot Halmstad så har Örebro gjort noll mål och samtidigt hunnit förlora mot Östersund med 5-0 och mot Norrköping med 3-0. Otroligt svaga insatser, som får oss att tro på Häcken på onsdag.

Studsar tillbaka

Häcken inledde som bekant säsongen med att förlora tre raka matcher här i Allsvenskan, men efter det har man åtminstone undvikit ett nederlag i två raka omgångar, mot Hammarby och Göteborg, insatser som onekligen har varit ett steg i rätt riktning – annorlunda kan vi inte se på det hela efter dem tre första omgångarna. Göteborg gjorde trots allt 1-1 först i den 96:e matchminuten.

Därför är faktiskt det enda logiska utfallet på onsdag en hemmaseger, nu sänks svårighetsgraden ett par snäpp och det är perfekt för ett Häcken som börjat komma igång. Tre poäng ska inkasseras till varje pris, och så tror vi det också blir.

Och i och med att Örebros offensiv varit allt annat än bra så utgår vi från att Häcken vinner matchen komfortabelt, de har en bra defensiv (det vet vi sedan i fjol) och så småningom kommer vi att få se dessa tendenser, vi tror att Häcken täpper till för första gången under 2021 just här. Häcken (-1 handikapp) klickas in till fina 2.20 gånger insatsen hos spelbolaget Betway.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2.20
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: